x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Antena 3 - 14 celebrităţi "ucenice"

Antena 3 - 14 celebrităţi "ucenice"

de Adriana V. Paduraru    |    09 Aug 2008   •   00:00
Antena 3 - 14 celebrităţi "ucenice"

Celebrul reality-show "The Apprentice" (Ucenicul) a ajuns la seria a VII-a. Programul difuzat de Antena 3 în fiecare zi de duminică pînă joi, de la ora 23:05, va avea de această dată drept candidaţi 14 celebrităţi. Ei nu se vor întrece pentru o slujbă în cadrul organizaţiei lui Donald Trump, ci pentru a cîştiga 250.000 de dolari pe care îi vor dona unei organizaţii de caritate pe care o susţin. Printre concurenţi s-a aflat şi Nadia Comăneci. Ea a luptat pentru organizaţia Special Olympics. Din păcate, celebra noastră gimnastă a fost eliminată printre primii.Celebrul reality-show "The Apprentice" (Ucenicul) a ajuns la seria a VII-a. Programul difuzat de Antena 3 în fiecare zi de duminică pînă joi, de la ora 23:05, va avea de această dată drept candidaţi 14 celebrităţi. Ei nu se vor întrece pentru o slujbă în cadrul organizaţiei lui Donald Trump, ci pentru a cîştiga 250.000 de dolari pe care îi vor dona unei organizaţii de caritate pe care o susţin. Printre concurenţi s-a aflat şi Nadia Comăneci. Ea a luptat pentru organizaţia Special Olympics. Din păcate, celebra noastră gimnastă a fost eliminată printre primii.

RESUSCITARE. Prin acest sezon cu vedete s-a dorit scoaterea din "comă" a reality-show-ului, ale cărui audienţe scăzuseră dramatic. Dacă la începuturi "The Apprentice" era vizionat de 21 de milioane de telespectatori pe săptămînă, anul trecut s-a ajuns la 7,5 milioane. La un moment dat, chiar s-a avut în vedere anularea show-ului. Însă americanii au tras cu ochiul peste Ocean şi au văzut că versiunea britanică în care au fost "folosite" vedete s-a bucurat de un real succes. "Se va vedea, cu siguranţă, la audienţe", a spus atunci Ben Silverman, copreşedinte al NBC Entertainment şi Universal Media Studios. El era convins că sezonul 7 va resuscita programul, iar "The Apprentice" va deveni un "never-ending" reality-show la NBC.

CONCURENŢI. Nu mai puţin de 125 de celebrităţi au aplicat pentru această competiţie, potrivit declaraţiilor lui Donald Trump. "A fost foarte greu să-i alegem pe cei 14. Toţi candidaţii înscrişi au fost foarte buni şi pe partea financiară", a declarat Trump, citat de AP. În cele din urmă, în concurs au rămas: fosta gimnastă Nadia Comăneci, boxeurul Lennox Lewis, actorul Stephen Baldwin, vocalistul trupei KISS Gene Simmons, "iepuraşul" Tiffany Fallon, Omarosa (fostă participantă la "The Apprentice"), actriţa Marillu Henner, Piers Morgan (judecător la emisiunea "America’s Got Talent"), actriţa Carol Alt, Jennie Finch (olimpică medaliată cu aur la softball), luptătorul UFC Tito Ortiz, actorul Vincent Pastore, producătoarea TV Nely Galan, cîntăreţul country Trace Adkins.

AUDIENŢE. Previziunile lui Ben Silverman s-au adeverit. Deşi nu s-a ajuns la cifrele-record înregistrate în primul sezon, audienţa pentru "The Celebrity Apprentice" a fost simţitor mai bună. Astfel, media a urcat la 9,5 milioane de telespectatori pe săptămînă, cu două milioane mai mult faţă de ediţia precedentă. S-a constatat, de asemenea, o creştere a ratingului cu 15% pe segmentul de vîrstă 18-49 de ani.

×
Subiecte în articol: mass-media