x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Anunț important pentru români, de la Guvern: "Nu este necesară raționalizarea alimentelor"

Anunț important pentru români, de la Guvern: "Nu este necesară raționalizarea alimentelor"

07 Feb 2022   •   19:16
Anunț important pentru români, de la Guvern: "Nu este necesară raționalizarea alimentelor"
Sursa foto: antena3

Nu este necesară raționalizarea alimentelor, România nefiind afectată de o asemenea perspectivă, transmite Executivul, după ce premierul Nicolae Ciucă a avut, luni, o întâlnire cu miniștrii energiei, finanțelor și agriculturii.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a avut, la Palatul Victoria, o întâlnire de lucru cu miniștrii Energiei, Virgil Popescu, Finanțelor, Adrian Câciu, și Agriculturii, Adrian Chesnoiu, alături de Secretarul General al Guvernului, Marian Neacșu, și de șeful Cancelariei Prim-ministrului, Mircea Abrudean. â

„În cadrul reuniunii a fost analizat impactul măsurilor adoptate de Guvern în domeniile economic și energiei pentru protejarea populației și a mediului de afaceri. Reprezentanții Guvernului vor continua evaluarea situației generate de creșterea prețurilor la gaze naturale și energie electrică, Executivul fiind decis să consolideze efectele măsurilor stabilite pentru a ajuta consumatorii casnici și a asigura funcționarea în condiții optime a serviciilor publice și a economiei”, potrivit Executivului.

Totodată, în cadrul evaluărilor, participanții au subliniat că, potrivit analizei specialiștilor, nu este necesară raționalizarea alimentelor, România nefiind afectată de o asemenea perspectivă, conform comunicatului de presă.

×
Subiecte în articol: nicolae ciuca