x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Anunţ umanitar lansat de angajaţii Ministerului de Justiţie

Anunţ umanitar lansat de angajaţii Ministerului de Justiţie

25 Feb 2011   •   17:57

Angajaţii Ministerului roman de Justiţie lansează un apel disperat pentru salvarea vieţii tinerei college Laura Bogdana Bazavan. Redam anunţul integral:

“Colega noastră, LAURA BOGDANA BAZAVAN din Ministerul Justiţiei, care a împlinit 30 ani în luna ianuarie a acestui an,  a suferit în luna mai 2008 o intervenţie chirurgicală pentru extirparea unei tumori maligne (canceroase), fiind diagnosticată cu leiomiosarcom retroperitonial, o formă foarte rară de cancer.

După efectuarea intervenţiei chirurgicale, la recomandarea medicului oncolog,  a urmat lunar un tratament sever de chimioterapie pe o perioadă de aproximativ 1 an care nu a avut rezultatul scontat.

La începutul anului 2010 a fost necesară o nouă intervenţie chirurgicală, în urma căreia i-au fost extirpate un rinichi şi porţiuni din splină şi pancreas.

Din păcate, analizele efectuate la începutul lunii februarie 2011 au evidenţiat o înrăutăţire bruscă a stării de sănătate, materializată prin apariţia unor noi formaţiuni tumorale multiple la nivelul ficatului, rinichiului stâng (unicul rămas) şi muşchilor paravertebrali, cu invazie loco-regională.

Unica instituţie medicală identificată care tratează cazuri de o asemenea gravitate şi care a acceptat să acorde asistenţa de specialitate necesară în acest moment decisiv este Clinica Anadolu Medical Center din Turcia.

Costul estimat al investigaţiilor şi tratamentului iniţial, care durează aproximativ 6 săptămâni, este de 17 000 EURO.

Având în vedere că începerea tratamentului se impune de urgenţă, iar colega noastră nu are mijloacele financiare necesare în vederea acoperirii acestor cheltuieli, vă adresăm rugămintea de o ajuta pe Laura pentru strângerea sumei necesare.

În ataşament veţi găsi buletinul analizelor medicale, precum şi scrisoarea primită din partea Clinicii menţionate mai sus.

Numărul de cont în care se pot vira sumele este:

Cont RON: RO19UGBI0000422001563RON, deschis la Garanti Bank, Sucursala 13 Septembrie

Cont    EURO: RO87BPOS85007000152EUR01, deschis la Bancpost S.A., sucursala Libertăţii

Titular cont: BAZAVAN BOGDANA LAURA.

 Vă mulţumim. Orice sumă este binevenită.”

 Cei care doresc sa ajute pot face donatii in conturile de mai sus

×