x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Anunţul care îi va afecta pe toţi utilizatorii de Facebook pe telefonul mobil: "Am început să îi prevenim pe oameni"

Anunţul care îi va afecta pe toţi utilizatorii de Facebook pe telefonul mobil: "Am început să îi prevenim pe oameni"

10 Apr 2014   •   13:20
Anunţul care îi va afecta pe toţi utilizatorii de Facebook pe telefonul mobil: "Am început să îi prevenim pe oameni"

Facebook vrea să îi determine pe utilizatorii care accesează platforma de pe dispozitive mobile să folosească o aplicaţie separată pentru a dialoga în scris cu contactele lor de pe această reţea de socializare, informează AFP.

Deocamdată, serviciul de mesagerie este integrat în aplicaţia mobilă de Facebook.

"Am început astăzi să îi prevenim pe oameni că mesajele vor ieşi din aplicaţia Facebook pentru a intra în aplicaţia Messenger. Pentru a continua să trimită mesaje de pe mobil, oamenii vor avea nevoie să instaleze aplicaţia Messenger", precizează compania americană, potrivit descopera.ro. Messenger este prezentat drept un instrument mai rapid şi mai eficient pentru a discuta pe chat. Anumiţi specialişti îşi pun totuşi o serie de întrebări în legătură cu interesul grupului american de a-i obliga pe membrii reţelei Facebook să folosească o altă aplicaţie atunci când vor să îi contacteze pe prietenii lor de pe reţea.

Facebook a anunţat, în februarie, că a cumpărat aplicaţia de mesagerie mobilă pe internet WhatsApp cu 19 miliarde de dolari, aceasta fiind cea mai mare achiziţie din istoria companiei.

×