x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ARAD / Ioan Mircea Pereş: Primarul Gheorghe Falcă a vrut să mă lovească

ARAD / Ioan Mircea Pereş: Primarul Gheorghe Falcă a vrut să mă lovească

de Ovidiu Ciutescu    |    07 Oct 2008   •   00:00
ARAD / Ioan Mircea Pereş: Primarul Gheorghe Falcă a vrut să mă lovească

Ioan Mircea Pereş, liderul sindicatului „Libertatea” l-a acuzat pe primarul municipiului Arad de faptul că a vrut să îl bată, informează Mediafax. Divergenţele dintre cei doi pleacă de la solicitările sindicatului faţă de creşterea unor sporuri salariale.

Ioan Mircea Peeş, liderul sindicatului „Libertatea” l-a acuzat pe primarul municipiului Arad de faptul că a vrut să îl bată, informează Mediafax. Divergenţele dintre cei doi pleacă de la solicitările sindicatului faţă de creşterea unor sporuri salariale.

 

RĂZBOI LA PRIMĂRIE. "Primul lucru, când am ajuns în biroul său, a fost să mă întrebe cum îmi permit să-mi bat joc de el. Răsfoia documente trimise de sindicat, referitoare la cererile de acordare a unor sporuri legale. Mi-a adresat diverse injurii şi, la un moment dat, s-a ridicat de la masă şi a venit spre mine cu intenţia vădită de a mă lovi. Am convingerea că, dacă nu mă întorceam, primeam cel puţin o palmă", a declarat Pereş.  Pereş a precizat că un sfert dintre cei peste 400 de angajaţi ai Primăriei primesc, net, doar 560 de lei pe lună, iar 90 la sută dintre angajaţi câştigă sub 1.000 de lei, fără a beneficia de vreun spor sau de prime la care ar avea dreptul.  Ioan Mircea Pereş, care este şi angajat la Primărie, la Biroul Juridic, a convocat, marţi, o şedinţă de sindicat, pentru a-i informa pe membrii de sindicat despre acest incident. Cei aproximativ 200 de participanţi la şedinţă au decis să continue demersurile pentru a obţine sporurile solicitate şi alte beneficii la care ar avea dreptul. Primarul Gheorghe Falcă, finul de căsătorie al preşedintelui Traian Băsescu, a spus că nu vrea să facă niciun fel de delaraţii pe marginea acestui subiect.

 

×
Subiecte în articol: observator