x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pagina Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului a fost atacată de persoane necunoscute

Pagina Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului a fost atacată de persoane necunoscute

de Redacția Jurnalul    |    17 Feb 2024   •   17:20
Pagina Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului a fost atacată de persoane necunoscute

Pagina Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului a fost atacată de persoane necunoscute. Reprezentanţii Arhiepiscopiei cer credincioşilor să fie atenți cu orice apel sau mesaj de pe pagina de socializare.

„Pentru că ieri paginile de Facebook și au fost supuse unui atac din partea unui cont intitulat , cu locația aparentă în Vietnam, care a preluat în mod fraudulos anumite atribuții de administrare ale paginilor sus-amintite, Arhiepiscopia Tomisului a sesizat Facebook și va formula în cel mai scurt timp o plângere și poliției cu privire la această situație”, transmit Reprezentanţii Arhiepiscopiei.

Până la rezolvarea acestei probleme, Arhiepiscopia Tomisului face apel către credincioșii care urmăresc cele două pagini să fie precauți în legătură cu orice apel, mesaj, solicitare, abordare făcută în numele instituției.

Apoi, aceștia au precizat că toți administratorii de pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului au fost eliminați din sistemul paginii de către falsul administrator, ca urmare a avertismentului difuzat: „Pagina nu mai este administrată de Arhiepiscopia Tomisului la momentul actual”.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: arhiepiscopia tomisului pagina