x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Armă de vânătoare, găsită în spatele şcolii din Bărbuleşti, localitate unde duminică a fost împuşcat un interlop

Armă de vânătoare, găsită în spatele şcolii din Bărbuleşti, localitate unde duminică a fost împuşcat un interlop

de Mediafax    |    03 Ian 2012   •   09:05
Armă de vânătoare, găsită în spatele şcolii din Bărbuleşti, localitate unde duminică a fost împuşcat un interlop

O pusca de vanatoare cu alice a fost descoperita, in aceasta dimineata, in spatele scolii din localitatea ialomiteana Barbulesti. Politistii urmeaza sa stabileasca daca aceasta arma a fost folosita in conflictul de duminica seara, soldat cu moartea unei persoane si ranirea altor patru.

Arma de vanatoare a fost gasita de politisti in zona zidului de protectie a paraului Sarata din Barbulesti, in spatele scolii din localitate.

Oamenii legii urmeaza sa faca expertiza balistica a armei, pentru a stabili daca aceasta a fost folosita in conflicul de duminica seara, in timpul caruia un barbat de 35 de ani a fost impuscat mortal.

O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite in urma unui scandal izbucnit, duminica, intre doua grupuri de romi din localitatea Barbulesti, judetul Ialomita, la un moment dat fiind trase si cateva focuri de arma.

Primele cercetari ale procurorilor de la Parchetul Tribunalului Ialomita aratau ca incidentul a inceput in momentul in care copiii din cele doua grupuri s-au certat pe strada, iar intre parintii acestora a izbucnit apoi un scandal. In conflict s-au folosit arme de foc si obiecte contondente.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Ialomita, in urma conflictului cinci persoane au fost ranite, fiind transportate la Spitalul Municipal din Urziceni, la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti si la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Ulterior, una dintre victimele internate la spitalul din Urziceni, un barbat de 35 de ani, a decedat.

Persoana suspectata ca a tras cu arma, provocand decesul barbatului de 35 de ani, este un barbat in varsta de 33 de ani, internat la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti.

In acest caz au fost arestate preventiv opt persoane, sub acuzatiile de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.

×