x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atac la Manchester Arena. Ariana Grande: "Îmi pare atât de rău. Nu am cuvinte"

Atac la Manchester Arena. Ariana Grande: "Îmi pare atât de rău. Nu am cuvinte"

23 Mai 2017   •   09:03
Atac la Manchester Arena. Ariana Grande: "Îmi pare atât de rău. Nu am cuvinte"

Cântăreaţa americană Ariana Grande şi-a exprimat profundul său regret pentru moartea a 19 persoane într-o explozie la Manchester, la finalul concertului său, informează BBC News, Daily Mail şi DPA.

"Distrusă. Din adâncul inimii mele, îmi pare atât de rău. Nu am cuvinte", a scris pe Twitter artista de 23 de ani, care a scăpat nevătămată din atacul soldat cu 19 morţi şi 50 de răniţi.

Explozia s-a produs imediat după ce Ariana, aflată într-un turneu european, şi-a încheiat spectacolul de pe Manchester Arena luni seara, în jurul orei locale 10.35 p.m.



La acel moment, arena era plină de fani, printre care un număr mare de fete adolescente, care reprezintă cea mai mare a parte a fanilor vedetei.

"Cuvintele nu ne pot exprima durerea pentru victimele şi familiile afectate din acest atac fără sens. Plângem vieţile copiilor şi ale celor dragi pierdute în acest act laş", a scris pe Twitter şi managerul vedetei, Scooter Braun.

Artista efectua un turneu european, care, după spectacole la Dublin şi Manchester, urma să ajungă pe O2 Arena din Londra miercuri şi joi. Potrivit site-ului TMZ, citat de Daily Mail, artista şi-a suspendat turneul "The Dangerous Woman Tour", deoarece nu se află în starea în care ar putea cânta, iar organizatorii vor trebui să reanalizeze condiţiile de securitate pentru restul datelor din concert.

Ariana, care şi-a făcut debutul pe Broadway în musicalul "13" la vârsta de 15 ani, a fost recompensată cu premiul "Artistul anului" ("Artist of the year") la American Music Awards în luna noiembrie, impunându-se în faţa lui Justin Bieber, Selena Gomez, Rihanna şi Carrie Underwood. Single-ul său "Problem" s-a vândut în peste 4 milioane de copii şi a fost unul dintre hiturile verii lui 2014.

Numeroase staruri pop, printre care Katy Perry, Taylor Swift sau Selena Gomez, au postat pe reţele de reţelele de socializare mesaje de sprijin şi de condoleanţe după atac.AGERPRES/(AS - autor: Ana Bîgu, editor: Dana Purgaru)

FOLOSIREA ACESTEI ŞTIRI ÎN MEDIUL ONLINE IMPLICĂ CITAREA SURSEI CU LINK SPRE www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Atac la Manchester Arena Ariana Grande