x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Autorul agresiunii din Centrul Vechi a fost reținut! Femeia atacată e internată la ATI

Autorul agresiunii din Centrul Vechi a fost reținut! Femeia atacată e internată la ATI

de Redacția Jurnalul    |    26 Feb 2024   •   21:13
Autorul agresiunii din Centrul Vechi a fost reținut!  Femeia atacată e internată la ATI

UPDATE: Principalul suspect în cazul femeii mutilate din Centrul Vechi al Capitalei a fost reţinut pentru tentativă la omor. Tânărul a recunoscut la audieri că a bătut-o cu pumnii, de frică, spune el, ca să nu-l tâlhărească doi bărbaţi.

Femeia pe care a băgat-o în spital este prostituată, cunoscută consumatoare de droguri, scrie Antena3CNN

Larisa va împlini în luna martie 27 de ani. Acum este în stare gravă, intubată şi în comă indusă, după ce a fost găsită mutilată în Centrul Istoric al Capitalei. Are trei copii, doi lăsaţi prin străinătate şi unul la familia din România.

Cel care a băgat-o în comă este Petru Ceban, care a recunoscut că a desfigurat-o în bătaie. Bărbatul era clientul Larisei.

La audieri le-a spus anchetatorilor că i s-a părut că doi bărbaţi vor să-l tâlhărească în timp ce era în scara blocului cu femeia. Petru Ceban este luptător MMA.

UPDATE Poliţiştii au depistat persoana suspectată că ar fi agresat-o pe femeia găsită inconştientă în scara unui bloc din Centrul Vechi, au informat luni surse judiciare.

Potrivit unor surse medicale, victima se află la secţia ATI a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, intubată, în stare gravă.

Duminică dimineaţă, în jurul orei 5,40, poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei - Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi că o femeie ar fi fost agresată.

Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au constatat că este vorba despre o femeie care se afla în stare de inconştienţă în scara unui bloc din Sectorul 3 - Centrul Vechi.

Un echipaj de prim-ajutor a transportat victima la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri-DGPMB, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, precizează Poliţia Capitalei.

În cauză, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu poliţiştii, desfăşoară toate demersurile, în vederea depistării celui bănuit de săvârşirea infracţiunii. 

 

Știre inițială: Autorii atacului sângeros din Centrul Vechi sunt în continuare de negăsit. Polițiștii s-au întors să ia probe din locul unde tânăra a fost desfigurată în bătaie și abandonată. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional.

Polițiștii au fost sesizați despre faptul că o femeia ar fi fost agresată, duminică dimineața. Aceștia s-au deplasat de urgență la fața locului și au găsit-o inconștientă în scara unui bloc din Centrul Vechi. Un echipaj de prim-ajutor a transportat victima la spital pentru îngrijiri medicale iar femeia se află în prezent internată într-o unitate medicală din Capitală.

Anchetatorii au ridicat inclusiv imagini de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a se identifica cine sunt agresorii.

Medicii spun că este un miracol că tânăra a supraviețuit atacului brutal. Cei care locuiesc în Centrul Vechi sau au afaceri acolo recunosc că zona a început să fie destul de periculoasă.

Polițiștii încearcă reconstituirea momentelor dinaintea atacului. Din datele de până acum aceștia bănuiesc că fata a fost atacată la întâmplare de cineva de pe stradă.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului Tribunalului București.

 

×
Subiecte în articol: atacatori tânără desfigurată