x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ATENŢIONARE de călătorie în Serbia. Mai multe drumuri sunt BLOCATE în urma inundaţiilor şi a alunecărilor de teren

ATENŢIONARE de călătorie în Serbia. Mai multe drumuri sunt BLOCATE în urma inundaţiilor şi a alunecărilor de teren

16 Sep 2014   •   11:57
ATENŢIONARE de călătorie în Serbia. Mai multe drumuri sunt BLOCATE în urma inundaţiilor şi a alunecărilor de teren

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenţionare de călătorie în Serbia din cauza blocării mai multor porţiuni de drum, în urma alunecărilor de teren şi a inundaţiilor din această ţară.

Potrivit unui comunicat al diplomaţiei române remis Agerpres, "Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau care călătoresc în Republica Serbia că, urmare a ploilor abundente care au afectat teritoriul acestui stat în ultimele 24 de ore, între localităţile Kladovo - Negotin (Brza Palanka şi Slatina) precum şi între Kladovo - Tekija - Dubova (clisura Dunării), mai multe porţiuni de drum au fost blocate din cauza alunecărilor de teren şi a inundaţiilor".

În acest context, MAE le recomandă cetăţenilor români care călătoresc sau tranzitează Serbia să folosească rute alternative de deplasare, şi anume, Stamora Moravita - Vârşeţ - Pancevo - Belgrad, precum şi să se informeze înaintea deplasării referitor la starea drumurilor accesând link-ul http://www.amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=511&Itemid=210.

×