x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Au fost publicate noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Rabla Clasic și Rabla Plus

Au fost publicate noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Rabla Clasic și Rabla Plus

23 Oct 2020   •   17:30
Au fost publicate noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Rabla Clasic și Rabla Plus

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Rabla Clasic și Rabla Plus, precum și în cadrul Programului Iluminat Public, în urma ședinței comitetului de Avizare din 20 octombrie.

 

În cadrul Programului Iluminat Public, au fost publicate 36 de dosare aprobate prin care unitățile administrativ teritoriale vor beneficia de fonduri pentru modernizarea sistemelor de iluminat public prin înlocuirea corpurilor de iluminat având un consum ridicat de energie electrică cu corpuri de iluminat cu LED, precum şi achiziţionarea şi instalarea sistemelor de dimare/telegestiune care permit reglarea fluxului luminos la nivelul întregului obiectiv de investiţii.

În cadrul Programului Rabla Clasic au fost acceptate 84 dosare pentru 211 autovehicule și 3 contestații pentru 3 autovehicule.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 113 dosare pentru 253 autovehicule, dintre care 183 pur electrice și 70 electrice hibride și 1 contestație pentru 1 autovehicul electric hibrid.

Sesiunea de depunere a dosarelor de acceptare a persoanelor juridice în cadrul Programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus, a fost prelungită până la data de 30 octombrie 2020.

 

 

×