x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Au furat 80.000 RON în doar 32 de secunde

Au furat 80.000 RON în doar 32 de secunde

de Magda Colgiu    |    30 Mai 2009   •   00:00

Două persoane mascate au jefuit ieri-dimineaţă sub ameninţarea armei o bancă din Constanţa şi au furat 80.000 RON.



Atacul a avut loc cu câteva minute înaintea orei 9:00, iar toată acţiunea celor două persoane mascate a durat circa 32 de secunde. Cei doi atacatori au plecat cu banii din casieria unităţii fără să rănească vreo persoană din incinta băncii. În momentul jafului, în interiorul sucursalei bancare se afla un client, dar şi un agent de pază, însă acesta nu a putut reacţiona imediat.

Potrivit martorilor, unul dintre atacatori era înarmat cu un pistol, cu care a ameninţat-o pe una dintre casiere, iar femeia i-a dat banii care nu se aflau în seiful băncii, ci în casierie, întrucât, în momentul atacului, angajaţii băncii făceau monetarul.

Anchetatorii cred că cei doi atacatori fie au acţionat la "pont", fie şi-au pregătit foarte bine atacul, după o îndelungată "filare" a unităţii bancare. Anchetatorii au analizat imaginile video înregistrate pe camerele de supraveghere în momentul atacului şi afirmă că au deja un cerc de suspecţi. La ieşirile din oraş, atât spre Mangalia, cât şi spre Bucureşti şi Tulcea au fost instalate filtre de Poliţie.

×
Subiecte în articol: observator