x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Autorul carnagiului de la Caransebeş, liber ca pasărea cerului

Autorul carnagiului de la Caransebeş, liber ca pasărea cerului

de Mara Raducanu    |    31 Mar 2011   •   17:29

Ca la noi, la nimeni! Ce contează că eşti beat turtă şi loveşti cu maşina nişte oameni nevinovaţi pe care puteai să-i omori? Că ai plecat imediat de la locul accidentului fără să te intereseze ce ai făcut?  Nu e nici o problemă! Cel puţin, nu în România... Orice ai face, ştii bine  “te achită” justiţia. Exemple concrete avem din plin. Să ne amintim de cazul afaceristei Anamaria Straus, care a ucis-o pe tânara din Republica Moldova şI a primit, după ceva ani, şi datorită mediatizării puternice a cazului doi ani cu suspendare. Ca să nu mai vorbim despre recentul caz în care Andreea Enache, şoferiţa de doar 20 de ani cu BMW a secerat viaţa a patru oameni care supravieţuiau prin şedinte de dializă. Deocamdată, cazul domnişoarei  a trecut în uitare, poliţia motivând, potrivit unor surse,  că nu are bani pentru expertizele auto. Pentru Andreea Enache, viaţa merge mai departe, în timp ce familiile victimelor şi cei doi supravieţuitori ai tragediei sunt lăsaţi să aştepte la uşi închise fără răspuns. Iar povestea se repetă mereu şi mereu...

A intrat cu maşina pe pista Aeroportului spulberând patru oameni

Tânărul care în vara anului trecut a intrat cu autoturismul pe pista Aeroportului din Caransebeş şi a accidentat patru persoane care participau la Campionatul Naţional de Motociclism Viteză a fost condamnat  de Judecătoria Caransebeş, la un an şi patru luni de închisoare....cu suspendare. Potrivit unui comunicat de presă transmis de Judecătoria Caransebeş, magistraţii acestei instanţe au decis să îl condamne pe Cristian Alexandru Ungur la câte un an şi patru luni de închisoare pentru vătămare corporală gravă şi ultraj contra bunelor moravuri şi la opt luni de închisoare pentru conducerea unui autoturism sub influeţa băuturilor alcoolice.Magistraţii Judecătoriei Caransebeş au decis contopirea celor trei pedepse într-una singură, de un an şi patru luni de închisoare cu “suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe un termen de încercare de trei ani şi patru luni”. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs de procurori în termen de zece zile.

Am maşina, am valoare!

Accidentul a avut loc în 8 august 2010, după ce tânărul Cristian Ungur- în vârstă de 25 de ani,(fiul fostului candidat PDL la primăria Caransebeş medicul Ioan Ungur), se afla la volanul unui autoturism Alfa Romeo. Acesta a  pătruns pe pista Aeroportului Caransebeş, unde se desfăşura un concurs de motociclism şi a lovit patru persoane care au suferit leziuni. După incident, tânărul a părăsit în mare viteză incinta aeroportului şi s-a îndreptat spre o localitate din imediata apropiere a acestuia.Probele  biologice au arătat că avea o alcoolemie de peste doi la mie la momentul accidentului.

×