x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O autospecială a lovit un ventilator în Pasajul Unirii

O autospecială a lovit un ventilator în Pasajul Unirii

de Redacția Jurnalul    |    27 Aug 2024   •   14:15
O autospecială a lovit un ventilator în Pasajul Unirii
Sursa foto: Hepta

Primăria Sectorului 4 a transmis, marţi, după ce o autospecială a lovit un ventilator automat montat în Pasajul Unirii, că "toate" evenimentele rutiere petrecute în ultimii ani aici au fost cauzate de nerespectarea legislaţiei rutiere şi nu de erori de construire.

"Având în vedere situaţia creată în interiorul pasajului rutier Unirii, când un ventilator automat a fost lovit de o autospecială şi a căzut pe prima bandă de circulaţie în sensul de mers dinspre bulevardul Dimitrie Cantemir către Piaţa Universităţii, Primăria Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti precizează că reprezentanţii autorităţii locale au intervenit deja la faţa locului şi au îndepărtat aparatul de ventilaţie, astfel că, la momentul transmiterii prezentei informări, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii normale", se arată într-un comunicat.

Ventilatorul urmează să fie înlocuit pe cheltuiala persoanei responsabile de avarierea acestuia, menţionează sursa citată.

"Toate evenimentele rutiere petrecute în ultimii ani în interiorul Pasajului Unirii nu au fost cauzate de erori de construire a obiectivului, ci, în mod exclusiv, de nerespectarea legislaţiei rutiere. Numai în ultimele 18 luni, peste 500 de autovehicule au fost împiedicate de către agenţii Poliţiei Locale Sector 4 să forţeze intrarea în pasaj", precizează Primăria Sectorului 4.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: autospeciala ventilator pasajul unirii