x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avere de 10 ori mai mare în 10 ani de politică pentru Crin Antonescu

Avere de 10 ori mai mare în 10 ani de politică pentru Crin Antonescu

09 Iul 2014   •   17:42
Avere de 10 ori mai mare în 10 ani de politică pentru Crin Antonescu

Politica a fost benefică pentru Crin Antonescu, fostul lider al Partidului Naţional Liberal (PNL) şi un potenţial candidat la alegerile prezidenţiale din toamnă. Iar multe din beneficii au fost şi de natură materială.

AVEREA lui Băsescu: În ultimul an a cheltuit mai toţi BANII din conturi şi a investit în CEASURI şi BIJUTERII

În urmă cu zece ani, Antonescu avea o avere mai mult decât modestă. În urmă cu zece ani, liberalul nu avea decât un apartament, cumpărat în 2001, după cum reiese din declaraţia de avere completată la finele anului 2004. În plus, el mai avea circa 20.000 de euro în conturile bancare. În rest, nimic! Nu avea terenuri, maşini, dar nici datorii.

Citeşte şi AVERILE noilor miniştri din cabinetul Ponta. Vezi ce proprietăţi deţin şi câţi bani au în conturi

Situaţie total diferită faţă de cea de acum. În prezent, Antonescu deţine, potrivit ultimei declaraţii de avere, două apartamente şi o casă de locuit, în ceea ce priveşte proprietăţile imobiliare. Plus un teren intravilan în comuna Drajna, judeţul Prahova, în suprafaţă de 3.942 de metri pătraţi.

Multe din acestea sunt deţinute în coproprietate cu Adina Vălean, soţia sa. De altfel, soţia sa câştigă mult mai bine decât el, pe baza mandatelor de europarlamentar.

Mai multe informaţii despre averea lui Crin Antonescu pe RomâniaTV.net.

×