x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avertizări de călătorie pentru Germania şi Libia. Citeşte comunicatul MAE

Avertizări de călătorie pentru Germania şi Libia. Citeşte comunicatul MAE

01 Apr 2014   •   16:10
Avertizări de călătorie pentru Germania şi Libia. Citeşte comunicatul MAE

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români asupra faptului că sindicatul piloţilor care operează zborurile companiilor aeriene Lufthansa, Lufthansa Cargo şi German Wings organizează o grevă în perioada 2-4 aprilie.

Potrivit unui comunicat MAE remis Agerpres, "este de aşteptat ca în intervalul de timp menţionat să intervină perturbări ale traficului aerian".

MAE recomandă cetăţenilor români care au rezervat bilete de avion pentru cursele companiilor specificate să consulte programul de zbor pentru informaţii actualizate şi să se informeze pe pagina de internet www.mae.ro.

De asemenea, MAE îi avertizează pe românii care se deplasează sau se află pe teritoriul Libiei, cu privire la deteriorarea situaţiei de securitate din Tripoli. În acest context, sursa citată anunţă că o mare parte a companiilor aeriene care operează curse către şi dinspre aeroportul internaţional din Tripoli, au anunţat suspendarea acestor zboruri până la data de 8 aprilie cu posibilitatea de prelungire a acestui termen.

'Ministerul Afacerilor Externe, recomandă cetăţenilor români, în cazul în care călătoriile în acest stat nu pot fi evitate, să contacteze, în prealabil, atât companiile aeriene pentru solicitarea de date suplimentare, cât şi pagina de internet a MAE', se arată în comunicatul citat.

×