x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbat împuşcat şi ucis după ce a fost prins la furat porumb

Bărbat împuşcat şi ucis după ce a fost prins la furat porumb

de Agerpres    |    07 Sep 2014   •   12:08
Bărbat împuşcat şi ucis după ce a fost prins la furat porumb

Un bărbat din localitatea Bărbosu a decedat după ce a fost împuşcat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un lan de porumb, de unde încerca să sustragă ştiuleţi.

Poliţia a fost sesizată, după miezul nopţii, prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că un bărbat a fost împuşcat într-un lan de porumb situat între localităţile Valeapai şi Bărbosu, comuna Ramna.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul I.P.J. Caraş-Severin, condusă de procurorul criminalist şi însoţită de medicul legist. De asemenea, la faţa locului a sosit şi o ambulanţă.

"Din primele verificări, rezultă că persoana decedată, în vârstă de 43 ani, este din localitatea Bărbosu şi prezintă şase orificii produse prin împuşcare, în zona umărului stâng şi a gâtului, care provin de la o armă de vânătoare", a declarat agentul de poliţie Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al I.P.J. Caraş-Severin.

Persoana decedată, împreună cu concubina sa, s-au deplasat cu un autoturism, pe parcursul nopţii, la un lan, cu intenţia de a sustrage ştiuleţi de porumb pentru animale. Concubina sa declară că, la un moment dat, s-a auzit un foc de armă, după care l-a găsit pe bărbat împuşcat.

În prezent, se efectuează cercetări faţă de autor necunoscut, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în cauză existând mai multe ipoteze de lucru, a precizat Ancuţa Cărbunaru.

×
Subiecte în articol: deces impuscat porumb