x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbat lovit, după un conflict în trafic. Agresorul a fost reținut

Bărbat lovit, după un conflict în trafic. Agresorul a fost reținut

de Redacția Jurnalul    |    29 Mar 2024   •   11:00
Bărbat lovit, după un conflict în trafic. Agresorul a fost reținut

O bucureșteancă a sunt la 112 și a spus că în urma unei șicanări în trafic, soțul ei a fost lovit cu pumnul în față de un alt participant la trafic. Agresorul a fost reținut.

Poliţiştii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 20 Poliție au reținut un bărbat, în vârstă de 38 de ani, care este cercetat într-un dosar penal privind săvârşirea a două infracțiuni de lovire sau alte violenţe.

Practic, miercuri, în jurul orei 13:00, Secția 20 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în urma unei șicanări în trafic, soțul ei a fost lovit cu pumnul în zona feței, de către un alt participant la trafic.

În urma acestui incident, bărbatul s-ar fi urcat la volan, intenționând să părăsească zona, moment în care femeia și soțul ei s-au poziționat în fața autoturismului pentru a-l împiedica să plece. În continuare, șoferul agresor s-a pus în mișcare, lovindu-i cu mașina pe cei doi.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au depistat bărbatul bănuit de comiterea celor sesizate și l-au reținut pentru 24 de ore. Ulterior, a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Secția 20 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: conflict trafic agresor reținut