x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat a lovit intenţionat maşina în care se aflau soţia şi fiica sa. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere

Un bărbat a lovit intenţionat maşina în care se aflau soţia şi fiica sa. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere

de Redacția Jurnalul    |    07 Iun 2023   •   17:30
Un bărbat a lovit intenţionat maşina în care se aflau soţia şi fiica sa. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere
Sursa foto: Captura video Antena 3 CNN

Un bărbat din Vişeu de Sus a fost filmat de o cameră de supraveghere când, în timp se afla la volanul unui autoturism de teren, a intrat intenţionat în maşina în care se aflau soţia şi fiica sa.

Potrivit Antena 3 CNN, pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum femeia, împreună cu fiica ei în vârstă de 10 ani, se aflau într-un autoturism marca Audi, iar la un moment dat, din sensul opus, a apărut soţul femeii, aflat într-un autoturism de teren.

Cei doi soţi se află în proces de divorţ, iar femeia chiar a obţinut un ordin de protecţie împotriva bărbatului.

Fără să îi pese că în maşina soţiei se afla şi fiica de 10 ani, bărbatul a accelerat puternic şi a intrat frontal în autoturismul condus de soţia sa.

Totul s-a petrecut luni seara, 5 iunie 2023, pe o stradă din Vişeu de Sus. În urma impactului, fetiţa a fost rănită.

Chiar pe imagini se poate observa cum, după impact, copila speriată deschide uşa maşinii şi o ia la fugă pe stradă. Ea a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la spital, acolo unde a rămas internată sub supravegherea medicilor, transmite Antena 3 CNN.

Poliţiştii din Vişeu de Sus au deschis un dosar penal, însă bărbatul este cercetat în stare de libertate.

Reacţia Poliţiei, după apariţia imaginilor atacului de la Vişeu de Sus

"Polițiștii din Vișeu de Sus au intervenit pe 5 iunie 2023, la ora 20.05, pentru cercetarea unui eveniment rutier produs prin coliziunea a două autoturisme, pe strada Depoului din oraș.

Victima, o femeie, în vârstă de 31 de ani, din Vișeu de Jos le-a declarat polițiștilor  că soțul său a provocat intenționat accidentul, întrucât se află în proces de divorț, iar după accident acesta a continuat să o agreseze fizic.
    
În urma accidentului, femeia și fiica ei, în vârstă de 9 ani, au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind zero.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru violență în familie și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului.

În urma continuării cercetărilor și a administrării probatoriului, polițiștii din Vișeu de Sus au stabilit că fapta bărbatului conturează elementele constitutive ale infracțiunii de “tentativă la omor”, motiv pentru care s-a declinat competența, în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, în vederea continuării cercetărilor si luării masurilor ce se impun", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Viseu de Sus

×