x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu a aflat la 18.15 secretul de la Nana: Berfige - firma fantomă

Băsescu a aflat la 18.15 secretul de la Nana: Berfige - firma fantomă

de Dan Constantin    |    25 Apr 2014   •   19:16
Băsescu a aflat la 18.15 secretul de la Nana: Berfige - firma fantomă

Basescu si-a dat iar arama pe fata, aratandu-se acelasi presedinte mitocan si mitoman. Vrand sa se dea ''european'', anuntand temele vazute de el ca importante in campania electorala, a devenit imediat ''baiatul de dupa blocuri ''cand a fost intrebat de reportera Antenei 3 daca stia despre inactivitatea firmei Berfige, de la care si-a cumparat ferma de la Nana.

Crispat, a spus ca aude pentru prima data asa ceva, desi chiar el a facut dupa declaratiile proprii cercetari privind situatia terenurilor achizitionate. Scos din minti de lamuririle suplimentare cerute de reporterul Antenei3, dupa ce a subliniat ca ''Ioana Basescu a fost cumparator de buna credinta'',presedintele -agricultor s-a suit pe capra birjei sa-si recite repertoriul din fisa postului de muscal: injuraturi la adresa trustului Intact pe care le repeta de dimineata pana dimineata, cu pauza de clatit gura.

O tema de mare interes, care a facut obiectul a doua comisii parlamentare de ancheta pentru situatia creditului de peste un milion de euro de la CEC si a legalitatii  retrocedarii terenurilor de la Nana, reprezinta, dupa capul lui Basescu,''programul de denigrare'' iar reporterul Antenei3 aduce la Cotroceni'' temele turnatorului Voiculescu''.

Basescu, un nou derapaj. Era in regula locului.

×
Subiecte în articol: traian basescu berfige nana