x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu, întâlnire oficială cu Udrea. Izaura nu este admisă la Congresul femeilor populare

Băsescu, întâlnire oficială cu Udrea. Izaura nu este admisă la Congresul femeilor populare

19 Iul 2014   •   10:32
Băsescu, întâlnire oficială cu Udrea. Izaura nu este admisă la Congresul femeilor populare

Întâlnire de gradul 4 oficializată printr -un comunicat al administraţiei prezidenţiale între  Băsescu Traian şi Elena Udrea. Fratele lui Mircea Băsescu participă la Congresul femeilor populare al PMP , astăzi, sâmbăta 19 iulie, de la ora 11.30, desfăşurat la hotel Mara din Sinaia. Sunt invitate la ceremonia acestei întâlniri epocale şi alte numeroase femei care au făcut politica împinse spre funcţii importante de Băseşti.Unele nu vor putea onora invitaţia dar vor fi cu inima la manifestare, între ele găsindu-se Macovei Monica, Mantale Mioara, Boagiu Anca,  Anastase Roberta, Barbu Sulfina. 

În sală se vor afla cu siguranţă Ruxandra Dragomir, mereu alături, zi si noapte de preşedinta partidului cinetic , diva dentistă din satu mare, bruneta de contrast a prezidiului precum şi fata cea mică a preşedintelui.

În finalul congresului se va adopta o moţiune de sprijin pentru famiglia Băsescu, greu încercată financiar şi juridic de războiul cu clanul Bercea Mondialu.
 
Organizatorii au luat măsuri speciale de protecţie pentru a împiedica venirea la Sinaia a Izaurei Anghel care doreşte să salute congresul la femeile populare şi să ceară banii daţi de Bercea  lu fratele Mircea pentru familia Naşului.
 
Urăm succes deplin marii adunături! 
 
 

×
Subiecte în articol: basescu bercea izaura basescu congres pmp