x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu, serviciilor secrete: Dacă nu-mi dați fotograful, vă distrug!

Băsescu, serviciilor secrete: Dacă nu-mi dați fotograful, vă distrug!

de Dan Constantin    |    31 Oct 2014   •   23:46
Băsescu, serviciilor secrete: Dacă nu-mi dați fotograful, vă distrug!

Pentru Elena Udrea face moarte de… servicii secrete. Băsescu s-a dezlănțuit iar, forțând public ancheta  serviciilor secrete, obligate în câteva zile să-l găsească pe fotograful celor trei zâne plecate la ''șoping parizian''.

Basecu nu pomenește de faptul că publicarea  acestor fotografii  i-a dat peste cap campania Elenei Udrea.  El justifică sarcina dată serviciilor secrete prin existența unei operațiuni de supraveghere care l-a vizat pe procurorului șef al DIICOT.  Esența problemei nu este că Mihaela Alina Bica a fost ținută la un hotel de cinci stele pe banii unui politician, ci pozele, care au făcut-o de rușinica, deși nu era nici în poziție dezolantă, nici nu trăgea pe nas.

Dacă Băsescu nu primește  numele filatorului fotograf, atunci competența serviciilor secrete românești s-a dus dracului, nu valorează nici cât o ceapă degerată. Băsescu pune la îndoială capacitatea serviciilor de informații  românești de a asigura securitatea informatică a Ucrainei.  Mandatul primit de România la summit-ul NATO este dezavuat, anulat, pus sub semnul întrebării. Înțelegem de la Băsescu Traian că așa putem scăpa de povara de a avea o misiune în care să ne batem în ciber-război cu adversarii Ucrainei.
Bine jucat, polcovnik. Ultima misiune, îndeplinită.
Ne întrebăm, și-o fi adus aminte Băsescu Traian că s-a întalnit cu Vladimir Putin la Milano acum două săptămâni?

×