x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Scandal în fața Stadionului Ghencea. Ultrașii s-au luat la bătaie înainte de Steaua - Dinamo. Mai mulți suporteri au fost reținuți

Scandal în fața Stadionului Ghencea. Ultrașii s-au luat la bătaie înainte de Steaua - Dinamo. Mai mulți suporteri au fost reținuți

de Vali Deaconescu    |    18 Apr 2023   •   15:15
Scandal în fața Stadionului Ghencea. Ultrașii s-au luat la bătaie înainte de Steaua - Dinamo. Mai mulți suporteri au fost reținuți
Sursa foto: Serban Mihaila

Două grupuri de suporteri s-au luat la bătaie înaintea meciului Steaua - Dinamo ce se va disputa pe Stadionul Steaua din Ghencea.

Update Au fost momente de groază înainte de eternul derby. Un suporter de la Dinamo a căzut de pe un gard al stadionului şi a rămas inconştient. Ultraşii l-au dus pe braţe până în afara arenei, la medici. A fost dus apoi la spital, potrivit Observator.

Update Suporterii dinamoviști au ajuns la stadion

Update Pentru că e un meci de risc maxim, jandarmii verifică toate mașinile care intră la stadion, la portiere, roți și portbagaj. 

Forțele de ordine au oprit inclusiv mașinile în care se aflau arbitrii. Brigada din această seară e compusă din George Găman („central” ), asistenții Doru Zamfir și Alexandru Corb, plus rezerva Răzvan Negară. Toți au trecut de control și au fost lăsați să treacă.

Update Pasajul Lujerului

 

 

Update Ultrașii lui Dinamo au plecat în marș spre stadionul din Ghencea, cu Jandarmeria pe urmele lor. „Câinii” au strigat în repetate rânduri că „Bucureștiul este al nostru”, au aprins fumigene și scandează împotriva rivalilor. 

 

 

 

Stire initiala Grupurile Armata 47 Vest și Outlaws au fost în Ștefan cel Mare în dimineața derby-ului și au scandat împotriva rivalilor. Ultrașii lui Dinamo au răspuns și a avut loc un conflict în apropierea stadionului Ghencea. Mai mulți suporteri din Peluza Sud Steaua fiind reținuți.

 

 

Jandarmeria a emis un comunicat în acest sens:

„În jurul orei 12:30, în zona stadionului Steaua, un grup de 10-15 suporteri ai echipei CSA Steaua a intrat în conflict cu un grup de aproximativ 40 de suporteri dinamoviști, veniți pentru amenajarea coregrafiei în stadion.

Jandarmii prezenți în zona stadionului au intervenit prompt și au reușit să stopeze incidentul.

În urma incidentului, mai multe persoane au fost identificate, reținute și conduse la secțiile de poliție pentru luarea măsurilor legale.

De asemenea, asupra acestora au fost găsite mai multe materiale pirotehnice”.

CSA Steaua ocupă locul 2, cu 44 de puncte, în timp ce dinamoviștii sunt pe 4, cu 38 de puncte.

La meciul din Ghencea sunt așteptați până la 24.000 de spectatori. 

 

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: steaua - dinamo ultrasi jandarmi