x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Berceanu nu-l iarta pe Gigi Becali

Berceanu nu-l iarta pe Gigi Becali

31 Mai 2005   •   00:00

Procesul de calomnie in care Radu Berceanu ii cere lui Gigi Becali daune morale de 500.000 de euro va continua, pentru ca ambii au refuzat vehement sa se impace.

Ei au fost audiati ieri la Judecatoria Sectorului 3, iar Becali a fost chiar la un pas de a fi amendat de instanta din cauza interventiilor sale neincetate in timpul procesului.

Berceanu a sustinut in fata instantei ca afirmatiile facute de Becali la 7 ianuarie 2004, intr-o emisiune televizata, i-au cauzat un important prejudiciu moral si politic. Atunci, patronul Stelei a sustinut ca vicepresedintele Partidului Democrat ar fi furat milioane de dolari.

"In timpul campaniilor electorale din 2004 am fost nevoit sa dau numeroase explicatii partenerilor politici si prietenilor mei, care ma intrebau despre veridicitatea acestor afirmatii", a declarat Berceanu.

SPECTACOL. In timpul audierii, Becali nu s-a putut abtine si si-a tot intrerupt adversarul, pana cand presedinta de complet i-a atras atentia ca trebuie sa respecte solemnitatea sedintei.

Patronul Stelei a sustinut ca nu mai stie exact ce a declarat in emisiunea cu pricina, dar ca oricum sustinerile sale au fost facute in contextul luptei sale cu politicienii si nu cu intentia de a jigni. De asemenea, Becali a sustinut ca toate afirmatiile sale aveau la baza materiale publicate in presa.

Dupa alte minute, patronul Stelei a intrebat plictisit daca poate sa plece, dar judecatorul i-a transmis ca este rugat sa ramana.

La iesirea din sala de judecata, Becali a declarat presei ca, in opinia sa, afirmatiile pe care le-a facut la 7 ianuarie sunt adevarate. (Miruna Pasa)
×
Subiecte în articol: observator becali