x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bestii interspaţiale

Bestii interspaţiale

de Luiza Moldovan    |    15 Iun 2014   •   20:43

Tot citesc texte despre vizitele extratreştrilor pe planeta noastră, care cică vin cu un gând de pace, să ne ajute să evoluăm. Ha! Vorba bancului, “şi noi pe voi!”.

Orice extraterestru de bun simţ care ar veni pe planeta noastră cu intenţia să ne ajute să evoluăm s-ar duce înapoi acasă la el, convins că nu mai avem nevoie de nici un ajutor, întrucât suntem foarte, dar foarte evoluaţi. Cel puţin imaginea asta şi-ar face-o dacă ar urmări, măcar puţin, telehoppingurile din orice colţ al lumii. Am auzit de coffe maker, de sandwich-maker, dar de salad maker nu. Mă fascinează filmuleţul cu salad makerul cu care-ţi faci o salată într-o secundă. Păi cred că nici un extraterestru normal la cap n-a mai văzut niciodată aşa ceva, cu excepţia cazurilor, desigur, în care poate că există lumi în care ţi-ai făcut deja o salată chiar înainte să ai intenţia. Dar ce zic eu intenţia? Să-ţi încolţească gândul.

Cum să ne mai ajute sărmanul extraterestru dacă noi am făcut o dată aşa şi gata, am obţinut o salată? De ce să-şi mai facă griji în privinţa evoluţiei noastre, când noi beneficiem deja de tehnologia Steam Power? Ştie el ce-i aia tehnologie Steam Power? Habar n-are! Tehnologia Steam Power e atunci când, cu un singur gest, făcut chiar şi în silă, am făcut curăţenie! Au la ei pe planetă Steam Power? Au o laie, că n-au aşa ceva. Noi ar trebui să mergem pe alte planete să-i ajutăm, pe alţii să evolueze, nu să vină ei la noi.

Au la ei pe planetă aparate de sport care-ţi lucrează dintr-o dată toată musculatura? Pot ei, la ei pe planetă, să obţină un corp de sirenă în numai cinci minute? Pot o laie! Am mai citit că extratereştrii care ne-au vizitat de-a lungul timpului (şi care, nu ştiu din ce motiv, s-au dus numai la americanii) au un coeficient foarte mare de inteligenţă! Nu cred asta, pentru că nu cred! Dacă ar fi aşa, ar avea şi ei tehnologie Steam Power şi şi-ar face şi ei o salată într-o secundă.

Mă bântuie din ce în ce mai tare gândul că, de fapt, vizitele extratereştrilor au un cu totul alt scop decât acela de a ne ajuta să evoluăm. Ei, de fapt, fac spionaj industrial interspaţial, să ne fure nouă tehnologiile, să le ducă la ei pe planetă să se umple de bani. De-aia au şi inventat nişte aparate de zbor care să zboare ca vântul şi ca gândul şi spre asta şi-au îndreptat toată energia lor, ca să vină la noi să vadă ce tehnologii evaluate mai inventăm noi. Noi d-aia nu ne-am dezvoltat o flotă ca lumea de aparate de zbor interspaţial, pentru că noi aici, pe planeta noastră, avem toate tehnologiile cu putinţă, iar dacă avem nevoie de una nouă, poc, o inventăm imediat şi-o băgăm pe teleshopping. E foarte, dar foarte uşor.

Aşa că data viitoare când mai citiţi de vreun extraterestru prin pădure, să ştiţi că n-a venit să ne ajute să evoluăm, ci să fure de la noi, ca o bestie interspaţială ce e, tehnologiile noastre revoluţionare. Hm!
 

×