x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator SRI prezintă marţi bilanţul pe 2012, participă preşedintele Băsescu

SRI prezintă marţi bilanţul pe 2012, participă preşedintele Băsescu

25 Mar 2013   •   18:16
SRI prezintă marţi bilanţul pe 2012, participă preşedintele Băsescu
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Serviciul Român de Informaţii aniversează, marţi, 23 de ani de existenţă şi va prezenta bilanţul pe 2012, la eveniment participând, alături de conducerea Serviciului, preşedintele Traian Băsescu, informează mediafax.ro.

"Marţi, 26 martie 2013, Serviciul Român de Informaţii aniversează 23 de ani de existenţă, moment ce va fi marcat prin organizarea activităţii de bilanţ pentru anul 2012. La eveniment vor participa alături de conducerea Serviciului, preşedintele României, domnul Traian Băsescu, consilierul prezidenţial pe probleme de securitate naţională, domnul Iulian Fota, preşedintele Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii Serviciului Român de Informaţii, domnul deputat Georgian Pop, precum şi membri ai acestei comisii", se arată într-un comunicat SRI.

Preşedintele Traian Băsescu a participat, în martie 2012, la bilanţul pe 2011 al SRI, ocazie cu care informa că fostul deputat gălăţean Mihail Boldea, pe care autorităţile îl căutau, se afla în Kenya, şi că el se va implica "categoric" în readucerea acestuia în ţară.

La acelaşi eveniment Băsescu spunea că România este departe de a fi la cel mai ridicat nivel al corupţiei de după Revoluţie, existând siguranţa legată de faptul că acte mari de corupţie nu se mai pot întâmpla fără a fi pedepsite.

El menţiona că România se află la un moment la care instituţiile statului în mod real luptă împotriva corupţiei.

×
Subiecte în articol: SRI bilant sri traian basescu