x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bilanţul ministrului Educaţiei naşte gîlceavă

Bilanţul ministrului Educaţiei naşte gîlceavă

de Alina Gavrila    |    23 Apr 2008   •   00:00

Ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţei, se declară dezgustat faţă de declaraţiile făcute de şeful Comisiei de Educaţie a PDL, Cătălin Croitoru, şi îl acuză pe acesta că a trădat interesele cadrelor didactice.

Ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţei, se declară dezgustat faţă de declaraţiile făcute de şeful Comisiei de Educaţie a PDL, Cătălin Croitoru, şi îl acuză pe acesta că a trădat interesele cadrelor didactice. “Sînt dezgustat cu cîtă uşurinţă vorbeşte despre moralitate un individ care a trădat interesele cadrelor didactice pentru a se înrola în PDL. Doar pentru că i s-a promis portofoliul de ministru, la care tînjeşte de foarte multă vreme. Constat că acest domn Croitoru are o obsesie, cu numele Adomniţei. Pe el nu-l interesează absolut deloc ce se întîmplă cu profesorii din această ţară, cu şcolile româneşti, cu evoluţia calităţii educaţiei, cu necesitatea creării unui cadru legal pentru sistemul de învăţămînt. Limbajul de maidan, atitudinea lui sînt descalificante şi îl arată pe Croitoru aşa cum este el. Dumnealui demonstrează prin tot ce face şi spune că este un comunist autentic, că sistemul opresiv i-a servit drept carte de căpătîi. Mi se pare inutil să dau atenţie unui om a cărui singură calitate este slujul făcut stăpînilor lui, în schimbul fotoliului de ministru al Educaţiei”, a declarat Adomniţei.

 

INCOMPETENŢĂ. Şeful Comisiei de educaţie şi cercetare a PD-L, Cătălin Croitoru, a declarat azi că bilanţul unui an în fruntea Ministerului Educaţiei şi Cercetării a liberalului Cristian Adomniţei, intitulat “Agamiţă”, este caracterizat de haos, incompetenţă, abuz şi demagogie. “Aflat în plin avînt demagogic inspirat de campania pentru Primăria Iaşiului, ministrul Cristian Adomniţei se laudă cu “măreţe realizări” în domeniul educaţiei. În fapt, activitatea acestui domn, ajuns conjunctural la conducerea Ministerului Educaţiei pentru care nu are nici un fel de competenţe, se caracterizează prin haos, incompetenţă şi demagogie”, a declarat şeful Comisiei de Educaţie şi Cercetare a PD-L, Cătălin Croitoru, care a ţinut să critice bilanţul făcut de ministrul liberal al educaţiei în plină campanie electorală.

 

 

 

×
Subiecte în articol: observator educaţiei