x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Blaga, după vizita la DNA: “Procurorii mi-au mulţumit. Mi-au spus că sunt extrem de lămuriţi”

Blaga, după vizita la DNA: “Procurorii mi-au mulţumit. Mi-au spus că sunt extrem de lămuriţi”

de Mediafax    |    09 Aug 2011   •   14:59

Fostul ministru de Interne Vasile Blaga a fost audiat, azi, in calitate de martor in dosarul coruptiei din vami, el declarand ca procurorii i-au multumit, la final, pentru promptitudinea cu care a raspuns citatiei si ca, dupa o declaratie de 10-12 minute, s-au declarat “extrem de lamuriti'.

“Procurorii mi-au multumit pentru ca am raspuns prompt (citatiei, n.r.). Audierea a durat 10-12 minute. La final mi-au spus ca sunt extrem de lamuriti', a declarat fostul ministru de Interne.

Invitat sa participe prin telefon la o emisiune de televiziune, Blaga a spus ca nu-i acuza pe cei care vorbeau despre el intr-o conversatie interceptata de anchetatori in acest dosar.

'Nu-i acuz, nu stiu ce fapte le sunt imputate si nu este treaba mea sa fac asta. Eu am fost chemat sa dau niste lamuriri si am inteles ca procurorii sunt extrem de lamuriti', a declarat Vasile Blaga.

Fostul ministru a fost audiat ca martor intr-un dosar privind coruptia din vamile din vestul tarii, dupa ce numele sau a aparut intr-o convorbire intre doi dintre cei implicati in acest dosar. Transcrierea convorbirii a fost publicata saptamana trecuta de presa locala din Timis.

×