x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bogdan Stanoevici, intubat la spitalul Sfântul Pantelimon. Actorul este infectat cu coronavirus

Bogdan Stanoevici, intubat la spitalul Sfântul Pantelimon. Actorul este infectat cu coronavirus

17 Dec 2020   •   18:38
Bogdan Stanoevici, intubat la spitalul Sfântul Pantelimon. Actorul este infectat cu coronavirus
Sursa foto: antena3

Actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni și candidat la Președinția României, se află în stare gravă la spitalul Sfântul Pantelimon, după ce s-a infectat cu coronavirus. 

"Am o veste destul de proastă. Actorul Bogdan Stanoevici se află la Spitalul Pantelimon. A fost intubat de ieri. Starea sa este una destul de gravă, dar medicii fac tot posibilul să îl scoată din această situaţie şi să îl vindece. A stat în lockdown, însă starea lui s-a agravat. Este vorba de patru săptămâni. Acum patru săptămâni s-a întâmplat să intre în această autoizolare. Se ştie că domnul Bogdan Stanoevici a deschis lista de candidaţi ai Partidului Ecologist Român Mureş. În perioada aceea, nu prea s-a simţit bine. Apoi, s-a simţit ceva mai bine, după care a revenit în forţă acest virus şi se află în această situaţie foarte gravă la spital", a declarat jurnalista Adina Anghelescu, la Antena 3.

Bogdan Stanoevici are 62 de ani și a fost director al Circului Globus (2007-2010), ministru pentru românii de pretutindeni în Guvernul Ponta, a candidat la alegerile prezidențiale din 2019, iar la alegerile parlamentare din acest an a candidat din partea Partidului Ecologist Român in judetțul Mureș.

×
Subiecte în articol: Bogdan Stanoevici