x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Brăila: Afaceristul Gheorghe Caruz a tras cu pistolul pentru a se apăra de hoţii de fier vechi

Brăila: Afaceristul Gheorghe Caruz a tras cu pistolul pentru a se apăra de hoţii de fier vechi

de Agerpres    |    27 Mar 2014   •   18:24
Brăila: Afaceristul Gheorghe Caruz a tras cu pistolul pentru a se apăra de hoţii de fier vechi

Omul de afaceri brăilean Gheorghe Caruz, fost preşedinte al Patronatului Român al Cărnii, a sunat la 112 şi a tras cu pistolul cu gaze, joi, pentru a se apăra de mai mulţi bărbaţi care veniseră să fure fier vechi de pe o proprietate a sa.

El a declarat că a fost nevoit să folosească pistolul cu gaze pe care îl are legal în dotare şi să tragă un foc în plan vertical în momentul când hoţii de fier vechi l-au ameninţat.

"Când i-am văzut erau mulţi, şapte sau opt. Unii s-au repezit spre mine şi atunci am scos pistolul şi am zis: 'Stai că trag!' Am tras un foc în aer, iar ei au fugit. Zilnic mă confrunt cu problema hoţilor de fier vechi. Sunt foarte agresivi, iar mulţi dintre paznicii mei au fost şi bătuţi. Aici a fost o staţie electrică, care a fost distrusă în totalitate de hoţi", a declarat Caruz.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, inspector Jenel Şogor, a declarat că, în urma sesizării făcute de Gheorghe Caruz la 112, la faţa locului s-a deplasat o echipă de poliţişti care a depistat în flagrant şapte bărbaţi ce aveau asupra lor o cantitate de 200 kg fier vechi, pe numele acestora întocmindu-se dosar penal pentru furt.

×