x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Brăila: Un TIR a deraiat pe DE 87. Şoferul este grav accidentat

Brăila: Un TIR a deraiat pe DE 87. Şoferul este grav accidentat

de Agerpres    |    24 Sep 2014   •   19:35
Brăila: Un TIR a deraiat pe DE 87. Şoferul este grav accidentat

Un TIR a deraiat miercuri, pe DE 87, în afara localităţii brăilene Baldovineşti, accident în urma căruia şoferul a fost grav rănit, potrivit unui comunicat de presă remis de IPJ Brăila.

"Adrian M. (23 de ani), din comuna Drăgăneşti, judeţul Prahova, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din tractor şi semiremorcă, pe DE 87, în afara localităţii Baldovineşti, pe fondul neatenţiei în conducere, a acroşat un scuar median al părţii carosabile şi a pierdut controlul autovehiculului, răsturnându-se în afara drumului", se arată în comunicatul IPJ.

În urma impactului, şoferul a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, pentru îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În cauză s-a solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, pentru stabilirea cu exactitate a legalităţii condiţiilor în care autocamionul efectua transportul.

×
Subiecte în articol: tir accident rutier Braila