x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Brigitte Sfat - A incheiat cura de zeghe

Brigitte Sfat - A incheiat cura de zeghe

de Tiberiu Kiss    |    06 Sep 2006   •   00:00
Brigitte Sfat  - A incheiat cura de zeghe

Dupa o condamnare de trei ani si sase luni, vedeta Playboy Brigitte Sfat a fost eliberata conditionat ieri din Penitenciarul "Popa Sapca" din Timisoara, cu 553 de zile mai devreme. Fostul manechin a fost retinut in anul 2003 pentru instigare la sechestrare de persoane. In inchisoare a lucrat foarte mult timp la bucatarie si la intretinerea corpului, fiind instructor de fitness pentru celelalte detinute.

Vedeta Playboy Brigitte Sfat a fost eliberata conditionat ieri din Penitenciarul "Popa Sapca" din Timisoara, dupa o condamnare de trei ani si sase luni, din care mai avea de executat 553 de zile.

Pe perioada cat a stat in puscarie, fostul manechin banatean a lucrat la bucatarie, iar "in timpul liber" era in postura de antrenor de fitness, de trei ori pe saptamana, pentru celelalte detinute.

La iesirea din penitenciar, Brigitte Sfat a fost asteptata de sora ei mai mica si de alti doi prieteni de familie. Chiar daca intodeauna fosta vedeta Playboy a avut relatii bune cu presa, in momentul eliberarii sale aceasta a refuzat orice dialog cu mass-media, pe motiv ca reprezentatul unei televiziuni apucase sa o intrebe daca nu regreta ca lasa in urma puscaria. "Asta este impertinenta", a rabufnit Brigitte, dupa care s-a urcat in masina si a demarat in tromba.

RECHIZITORIU. Fostul manechin a fost retinut in anul 2003 pentru instigare la sechestrare de persoane. Potrivit rechizitoriului, Brigitte Sfat, pe atunci in varsta de 25 de ani, i-a instigat pe doi indivizi cunoscuti in lumea interlopa sa-i aplice o corectie corporala lui Bogdan Georgiu, fost administrator al Clubului Ramses, pe motiv ca acesta i-ar datora peste un miliard de lei si suma de 5.000 de euro. Corectia a fost aplicata "cu mana" lui Marcel Olteanu si Ovidiu Torj, care in noaptea de 16 spre 17 februarie 2003 l-au sechestrat si batut pe fostul administrator al discotecii. Ovidiu Torj este in inchisoare, in timp ce Marcel Olteanu nu poate fi extradat din Germania pentru a-si ispasi pedeapsa, pe motiv ca are copii minori in intretinere.

TOPMODEL. Brigitte Sfat a castigat concursul Top Model Romania of the Year si a fost una dintre cele zece finaliste la Top Model of the World. In 2004 a pozat pentru Playboy. Are un copil in varsta de patru ani. Brigitte a fost sotia omului de afaceri timisorean Octavian Sfat, decedat in urma unui infarct. Tanara i-a preluat imediat afacerile, estimate la cateva milioane de dolari - cluburi, restaurante, discoteci. Ea s-a dovedit un administrator cu mana de fier, lucru care a dus-o in puscarie. In perioada cat isi ispasea pedeapsa, afacerile ei au cunoscut un adevarat declin, mare parte din societatile sale intrand in atentia Directiei de Finante Timis pentru neplata taxelor si impozitelor catre bugetul de stat.

×
Subiecte în articol: observator sfat brigitte brigitte sfat