x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Britney Spears a publicat o listă cu cele mai ridicole ştiri scrise despre ea în 2009

Britney Spears a publicat o listă cu cele mai ridicole ştiri scrise despre ea în 2009

22 Dec 2009   •   00:00

Cântăreaţa americană Britney Spears a publicat pe site-ul ei o listă cu "cele mai ridicole" 75 de ştiri publicate despre ea în anul 2009, informează AFP.

Potrivit site-ului artistei, în 2009, peste 13.000 de articole au fost redactate despre Britney Spears, dintre care multe erau "complet absurde sau pur şi simplu agresive".

"Le-am păstrat pe acelea pe care le-am considerat cele mai ridicole", se afirmă în acest comunicat care serveşte drept introducere pentru "Lista celor mai ridicole 75 de articole scrise despre Britney Spears".

În această listă se remarcă prezenţa unui articol publicat de un tabloid britanic care susţine că familia cântăreţei avea obiceiul să mănânce carne de veveriţă atunci când vagabonda în caravană, în copilăria artistei.

Un alt articol afirmă că starul american şi-a instalat o bară de strip-tease în apartamentul ei de hotel, pentru a-şi menţine tonusul muscular. "Britney adoră să danseze în jurul unei bare de strip-tease", declarase o sursă anonimă pentru acea publicaţie. "Ea vrea să danseze la bară în intimitatea camerei sale de hotel", a adăugat aceeaşi sursă.

Pe primul loc în acest top se află o ştire publicată de cotidianul britanic Daily Mirror, potrivit căreia Britney Spears a flirtat cu coregraful indian Sandip Soparrkar. Această informaţie a fost catalogată "pur şi simplu ridicolă" de către Spears, starul adolescentelor americane.

După o perioadă nefastă pe plan personal şi profesional, anul 2008 a însemnat revenirea lui Britney Spears, care a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală. Cel mai recent album, "Circus", care include hitul "Womanizer", s-a vândut deja în peste 1,3 milioane de exemplare, de la lansarea lui, în decembrie 2008.

×
Subiecte în articol: muzica