x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bucureştiul sărbătoreşte Ziua Internaţională a Bătăii cu Perne, pe 5 aprilie, în Piaţa Universităţii

Bucureştiul sărbătoreşte Ziua Internaţională a Bătăii cu Perne, pe 5 aprilie, în Piaţa Universităţii

28 Mar 2014   •   17:43
Bucureştiul sărbătoreşte Ziua Internaţională a Bătăii cu Perne, pe 5 aprilie, în Piaţa Universităţii
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Bucureştenii pot sărbători Ziua Internaţională a Bătăii cu Perne pe 5 aprilie, în Piaţa Universităţii, începând cu ora 17,00, informează site-ul dedicat acestei sărbători inedite, pillowfightday.com.

Ziua Bătăii cu Perne este marcată în întreaga lume cu manifestări de gen. Astfel, cei care vor să participe la această manifestare neobişnuită sunt invitaţi în mari oraşe din lume precum Abu Dhabi, Amsterdam, Barcelona, Bogota, Budapesta, Cancun, Detroit, Hong Kong, Las Vegas, New York şi Paris.

Bucureştiul nu este singurul oraş românesc înscris în acest proiect. Acestuia i se alătură şi Constanţa, unde evenimentul va desfăşura în Parcul Tăbăcărie, începând cu ora 15:00.

Celebrarea globală intitulată "Marea Bătaie cu Perne" este organizată cu prilejul International Pillow Fight Day (Ziua Internaţională a Bătăii cu Perne - n.r.) - eveniment care strânge zeci de mii de oameni anual şi se desfaşoară în peste 90 de oraşe din toată lumea.

×
Subiecte în articol: bataie cu perne