x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator BUNICA RĂZBOINICĂ îi ia la goană pe soldaţii pro-ruşi. VIDEO dintr-un război devenit suprarealist

BUNICA RĂZBOINICĂ îi ia la goană pe soldaţii pro-ruşi. VIDEO dintr-un război devenit suprarealist

25 Mai 2014   •   15:27
BUNICA RĂZBOINICĂ îi ia la goană pe soldaţii pro-ruşi. VIDEO dintr-un război devenit suprarealist

O scenă filmată cu telefonul mobil a devenit hit pe internet, înregistrarea fiind vizionată de peste 700.000 de ori în câteva zile.

Incidentul a avut loc la Kramatorsk, situat în estul Ucrainei, la 100 de kilometri de Doneţk. La marginea oraşului se dădeau lupte între separatişti şi trupele guvernamentale. În acest context, locuitorii dintr-un cartier s-au trezit în faţa caselor cu luptători pro-ruşi înarmaţi.

O bunică şi fiica ei (care a filmat cu telefonul) s-au hotărât să rezolve problema pe cont propriu. Pur şi simplu, femeia mai în vârstă i-a gonit pe militari, certându-i ca pe nişte copii răi.

Cele două femei s-au apropiat de duba staţionată în care se aflau soldaţii.

"Plecaţi, n-avem nevoie de împuşcături aici. Aici locuim noi şi nu vă vrem", a început bunica."Plecaţi de lângă casa mea. Duceţi-vă unde sunteţi bineveniţi".

La aceste vorbe, un bărbat mascat şi îmbrăcat în uniformă de camuflaj s-a ascuns trăgând uşa dubei.

Bunica nu s-a oprit: "V-a venit marea idee să vă ascundeţi după femei şi copii! Plecaţi, cu voi vorbesc!", a continuat femeia.

Din dubă, unul dintre soldaţi îndrăzneşte să deschidă gura: "Coborâm şi vă băgăm cu faţa în ţărână!"

Aceste vorbe o înfurie şi mai tare pe bunica: "Ce-ai zis? Vino şi încearcă! Dacă orice maimuţoi începe să se plimbe pe aici cu o mitralieră, cum o să mai trăim?"

Ca să scape de gura bunicii, soldaţii s-au retras din zonă!



×