x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Călin Geambaşu, despre sinuciderea Mălinei Olinescu: De 3-4 ani spunea că o să facă lucrul ăsta

Călin Geambaşu, despre sinuciderea Mălinei Olinescu: De 3-4 ani spunea că o să facă lucrul ăsta

de Mediafax    |    12 Dec 2011   •   08:27
Călin Geambaşu, despre sinuciderea Mălinei Olinescu: De 3-4 ani spunea că o să facă lucrul ăsta

Calin Geambasu, fratele vitreg al Malinei Olinescu, a declarat pentru Stirile Pro TV ca artista spunea ca se va sinucide "de acum trei-patru ani".

"Nu intelegem nimic ce se intampla. De acum trei-patru ani spunea ca o sa faca lucrul asta, din cauza faptului ca este un om minunat, mult prea sensibil pentru lumea in care traim. A fost o fata extraordinara, dar ce putem sa spunem in asemenea momente?! Lacrimile isi mai au rostul?", a spus Calin Geambasu.

"Acum doua zile am fost la o emisiune cu ea, era extraordinar de fericita. Malina zambea in continuu. M-a invitat la ea acasa, aici in apartament, acum doua zile. Nu am mai fost de 6 luni la ea in apartament, era fericita ca si-a renovat casa. Faceam planuri la mine in minte ce sa-i fac cadou de Craciun", a mai spus Geambasu.

El a adaugat ca Malina Olinescu a facut investigatii la spitalul Elias: "Sefa Spitalului Elias a avut-o sub grija o perioada, chiar s-a dus sa faca acolo niste investigatii, nu stiu, nu s-a tinut de tratament, s-a tinut, nu s-a tinut de tratament. A mai avut tentative? Nu, dar ne spunea noua, o amenintare, dar nu credeam totusi ca o s-o faca si nici nu voiam sa apasam foarte mult pe problema".

Artistul a mai spus ca Malina Olinescu nu a fost "un om parasit", ci era foarte implinita profesional, iar prietenii ii erau alaturi. "Era incarcata de foarte multa iubire. Sunt foarte fericit ca glasul ei va ramane, fiindca anul asta noi am filmat foarte multe melodii. Am filmat 80 de videoclipuri in care este si ea", a mai spus Calin Geambasu.

×
Subiecte în articol: malina olinescu s-a sinucis