x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Campanie - Aer pentru Titu

Campanie - Aer pentru Titu

09 Ian 2005   •   00:00

Campania pentru strangerea de bani pentru Titu Anghel, doctorand al Facultatii de Geografie din Cluj, a intrat in cea mai importanta faza.

Urmare a textului publicat de Jurnalul National, "Doctorat la reanimare", sprijinului acordat de prieteni lui Titu Anghel, care sufera de o boala foarte rara, fibroza pulmonara progresiva, i s-a adaugat si cel al unor alti tineri care nu l-au cunoscut niciodata, dar au fost impresionati de soarta lui Titu. Boala de care sufera ii ingreuneaza lui Titu incet, incet respiratia, pentru ca pe plamani i se asaza o membrana dura, care-i impiedica sa-si faca treaba si ar putea duce chiar la un blocaj. Eforturile celor adunati in jurul lui Titu au dus la invitarea acestuia la "Surprize, surprize", prin intermediul emisiunii, Ministerul Sanatatii acordandu-i un sprijin financiar de 50.000 de euro.

REZULTATE ASTEPTATE
Titu Anghel s-a intors inainte de Revelion de la Viena, unde a facut cateva analize premergatoare operatiei de transplant. In cateva zile rezultatele ii vor fi comunicate, si, daca tanarul va putea strange restul de bani necesari operatiei, el va fi pus pe lista de asteptare imediat. Donatiile le puteti face la BancPost Cluj-Napoca, in conturile:
  • in lei: RO35BPOS13003439852ROL01
  • in euro: RO46BPOS13003439852EUR01.
  • ×
    Subiecte în articol: observator titu