x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în sportul românesc. Campionul Cătălin Ștefănescu a murit la pescuit. Avea doar 29 de ani

Tragedie în sportul românesc. Campionul Cătălin Ștefănescu a murit la pescuit. Avea doar 29 de ani

de Vali Deaconescu    |    10 Iul 2023   •   16:15
Tragedie în sportul românesc. Campionul Cătălin Ștefănescu a murit la pescuit. Avea doar 29 de ani

Cătălin Ștefănescu, campion național și balcanic la culturism, a murit duminică dimineața în timp ce se afla la pescuit.

La doar 29 de ani, Cătălin Ștefănescu s-ar fi înecat în dreptul localității Lazuri, într-un lac de pescuit, scrie gazetadambovitei.ro.

Anchetatorii spun că, cel mai probabil, sportivului i s-a făcut rău și s-a înecat în apa care nu depășea un metru adâncime.

„Polițiștii au fost sesizați de administratorul unui lac cu privire la faptul că o persoană este decedată. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce s-ar fi aflat la pescuit pe un lac din Lazuri, ar fi fost găsit înecat. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Presa locală scrie că tânărul își petrecea aproape fiecare zi în sala de antrenament și-i ajuta pe alții să facă performanță, dar și să adopte un stil de viață sănătos.

×