x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bugetul alocat programului Casa Verde Fotovoltaice pentru regiunea Sud Muntenia,epuizate în 4 minute

Bugetul alocat programului Casa Verde Fotovoltaice pentru regiunea Sud Muntenia,epuizate în 4 minute

de Redacția Jurnalul    |    14 Iun 2023   •   18:15
Bugetul alocat programului Casa Verde Fotovoltaice pentru regiunea Sud Muntenia,epuizate în 4 minute

Bugetul de 280.900.000 de lei alocat programului Casa Verde Fotovoltaice pentru regiunea Sud Muntenia au fost epuizate miercuri în 4 minute, a anunțat Administrația Fondului de Mediu.

Potrivit AFM, miercuri la ora 10.00 a demarat sesiunea de înscriere a persoanelor fizice în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională – Casa Verde Fotovoltaice, pentru Regiunea SUD – Muntenia.

Acesta vizează județele Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman.

Bugetul de 280.900.000 de lei alocat acestei regiuni a fost rezervat integral în primele patru minute prin înscrierea unui număr de 14.045 de persoane fizice.

„Astăzi s-a încheiat o nouă etapă de înscriere în programul Casa Verde Fotovoltaice. Mulțumesc locuitorilor Regiunii Sud-Muntenia care au împărtășit experiența încrierii în program și care au confirmat încă o dată interesul foarte mare în accesarea fondurilor de viitori prosumatori, având posibilitatea instalării sistemelor fotovoltaice în propriile gospodării cu finanțare AFM”, a
declarat președintele AFM, Laurențiu Adrian Neculaescu.

Înscrierile persoanelor fizice în cadrul programului, prin intermediul aplicației informatice, vor continua.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: casa verde fotovoltaice buget epuizat