x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Guvernul reaprobă indicatorii tehnico-economici la Cazinoul din Constanța

Guvernul reaprobă indicatorii tehnico-economici la Cazinoul din Constanța

de Redacția Jurnalul    |    26 Apr 2023   •   15:00
Guvernul reaprobă indicatorii tehnico-economici la Cazinoul din Constanța
Sursa foto: Colaj Cazino Constanța

Guvernul a reaprobat miercuri indicatorii tehnico-economici la Cazinoul din Constanța, unde trebuie efectuate 67 de noi tipuri de lucrări față de cele prevăzute în documentele din 2018.

„O a doua decizie a Guvernului a privit proiectul de HG pentru reaprobarea indicatorilor tehnico-economici la Cazinoul Constanța, unde avem o nouă valoare de investiție a acestei lucrări de 236,2 milioane de lei. Această valoare este determinată în principal de trei elemente: pe lângă necesitatea ajustării prețului contractului conform reglementărilor legale și a cotei Companiei Naționale de Investiții, care s-a modificat prin lege între timp, este vorba în principal de lucrări suplimentare absolut necesare care au apărut odată cu începerea execuției lucrării”, a declarat ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, la finalul ședinței de Guvern de miercuri.

Conform acestuia, în total sunt 67 de alte tipuri de lucrări decât cele prevăzute în documentația tehnică-economică și expertiza tehnică din 2018 pe baza căruia a început execuția.

El a precizat că aceste lucrări sunt absolut necesare pentru ca investiția să poată fi redată circuitului civil și beneficiarului, care va fi Primăria Constanța.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: lucrări cazino constanta