x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cătălin Dragotă a demisionat de la conducerea Poliţiei Capitalei

Cătălin Dragotă a demisionat de la conducerea Poliţiei Capitalei

15 Mai 2013   •   12:27
Cătălin Dragotă a demisionat de la conducerea Poliţiei Capitalei
Sursa foto: b365.ro
UPDATE 13:15 - Mihai Pruteanu, fostul şef al IPJ Olt, a fost numit în funcţia de şef al Poliţiei Capitalei, urmând ca în această după-amiază şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, să-l instaleze oficial în funcţie, au precizat pentru Agerpres oficiali ai Ministerului Afacerilor Interne.

Pruteanu a ocupat prin concurs, începând cu 15 martie, funcţia de şef al IPJ Olt, anterior fiind adjunct al Direcţiei de Ordine Publică din cadrul IGPR. Potrivit surselor citate, Mihai Pruteanu a fost împuternicit la conducerea Poliţiei Capitalei pe o perioadă de şase luni.

..........................

Şeful Poliţiei Capitalei, comisar-şef Cătălin Dragotă, şi-a dat demisia din funcţia pe care o ocupat-o din luna februarie după ce a fost împuternicit la conducerea instituţiei ca urmare a plecării din funcţie a lui Cornel Ciocoiu, au declarat pentru Agerpres, oficiali ai Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit surselor citate, inspectorul general al Poliţiei Române, chestor-şef Petre Tobă, urmează să facă o propunere pentru funcţia de şef al Poliţiei Capitalei, aceasta urmând a fi aprobată printr-un ordin al ministrului Radu Stroe.

×