x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O căţeluşă a fost salvată de pompieri dintr-o fântână adâncă de 12 metri

O căţeluşă a fost salvată de pompieri dintr-o fântână adâncă de 12 metri

de Redacția Jurnalul    |    20 Aug 2023   •   18:00
O căţeluşă a fost salvată de pompieri dintr-o fântână adâncă de 12 metri
Sursa foto: Facebook

Kyra, o căteluşă din rasa pointer englez, a fost salvată duminică de pompierii giurgiuveni după ce a căzut într-o fântână dezafectată la o adâncime de 12 metri şi a rămas captivă acolo mai mult de 12 ore.

„Pe Kyra, o cătelușă din rasa pointer englez, am cunoscut-o astăzi, pe un câmp din localitatea Stănești. Dispăruse de aseară, iar stăpânul a căutat-o toată noaptea. În cele din urmă, a auzit-o lătrând într-o fântână dezafectată, iar de dimineață a cerut ajutorul pompierilor pentru că singur nu ar fi reușit să o salveze” , au scris reprezentanții ISU Giurgiu, pe Facebook.

Avem două cățelușe din aceeași rasă, dar foarte diferite ca temperament. Kyra este independentă și năzdrăvană, iar atunci când le scoatem la plimbare îi place să alerge și să se bucure de tot ce o înconjoară. De data aceasta, s-a rătăcit. Nu știu cum a ajuns aici ... Are peste 20 de kg, să știți! Nu va fi ușor să o scoateți, ne-a povestit stăpânul său.

„Important este că ați găsit-o și că o putem salva”, l-a liniștit George, unul dintre pompierii care au intervenit la caz.

În același timp, verifica zona. Era o fântână dezafectată, cu adâncime de aproximativ 12 metri. După atâtea ore petrecute în întuneric, într-un spatiu îngust, Kyra simțea că va primi ajutor și era din ce în ce mai agitată.

Din fericire, nu a durat mult și a ajuns din nou în brațele stăpânului său, iar bucuria pe care amândoi au simțit-o nu poate fi descrisă în cuvinte.

Cu ochii blânzi și plini de recunoștință, cățelușa nu s-a mai dezlipit nici de pompierii care au salvat-o și nici de cel care o îngrijește în fiecare zi și îi oferă afecțiune.

Felicitări tuturor!, au mai scris salvatorii

×
Subiecte în articol: catelusa fântână