x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CAUCIUCURI DE IARNĂ. Cât te costă anvelopele de iarnă şi cât costă montarea lor pe maşină

CAUCIUCURI DE IARNĂ. Cât te costă anvelopele de iarnă şi cât costă montarea lor pe maşină

27 Oct 2014   •   13:11
CAUCIUCURI DE IARNĂ. Cât te costă anvelopele de iarnă şi cât costă montarea lor pe maşină

ANVELOPE DE IARNĂ. Românii au dat buzna odată cu prima cădere a fulgilor de zăpadă la service-uri pentru a-şi schimba cauciucurile de vară cu cele de iarnă. Cele mai multe vulcanizări lucrează non-stop cu coada de maşini la uşă.

CAUCIUCURILE DE IARNĂ au devenit o problemă stringentă după ultimele evoluţii ale vremii. De programare nici nu se mai pune problema, întrucât telefoanele la service-uri sună ocupat. Cei care vor să îşi schimbe cauciucurile trebuie să se înarmeze cu răbdare şi cu ceva bani şi să meargă la cea mai dosnică vulcanizare pe care o ştiu. Chiar şi acolo coada ar putea fi deja formată.

Citeşte şi CAUCIUCURI DE IARNA: Top 10 ANVELOPE DE IARNA. Preţuri pentru toate buzunarele

În funcţie de diametrul cauciucurilor, schimbarea variază între 60 şi 180 de lei. "Pentru Logan de exemplu scimbarea celor patru cauciucuri costă 70-90 de lei. Pentru maşinile mai mari, SUV-uri şi jeep-uri, costă între 130 ţi 150 de lei", a declarat un administrator de service.

Citeşte şi Poliţia rutieră, avertisment pentru şoferii care merg fără CAUCIUCURI DE IARNA

În funcţie de vulcanizare, preţurile pot fi şi mai mici. "La noi schimbatul cauciucurilor costă, în funcţie de diametru, între 60 şi 100 de lei", a spus un administrator de site de vanzari anvelope. Şi pentru varianta mai scumpă şi pentru cea mai ieftină, clienţii beneficiază în preţul plătit de echilibrarea roţilor.

Afla mai multe oferte si preturi pentru cauciucuri de iarna pe RTV.NET

×