x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CAZUL PREDA /Cad capete la CS Dinamo?

CAZUL PREDA /Cad capete la CS Dinamo?

de Mara Raducanu    |    27 Feb 2009   •   00:00

Scandalul de sâmbătă din Mall Plaza, când Eugen Preda, şeful unei grupări de temut din Capitală, s-a bătut cu agenţii de pază BGS ai centrului comercial, nu a rămas fără urmări.



Jocul de-a interlopii avea să se transforme într-o adevărată "alba-neagra" cu imaginile de pe camerele de suprave-ghere pe care poliţia nu a reuşit să le decodifice nici până astăzi. În schimb, s-au găsit, ca de obicei, ţapi ispăşitori.

Ministerul de Interne a anunţat că, în urma verificărilor făcute la Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti, s-a dispus declanşarea cercetării prealabile faţă de preşedintele clubului, chestorul Marcel Popescu şi faţă de şeful Biroului Management Resurse Umane, inspector principal Botiz Ioan. La nivelul Centrului Sportiv Braşov, cercetarea prealabilă va fi dispusă faţă de şeful Serviciului Secţii Sportive, comisar-şef Alexandru Forţu, şi faţă de alţi doi angajaţi ai centrului, responsabili cu resursele umane şi pregătirea membrilor secţiei de lupte libere. Referitor la declanşarea acestei anchete, şeful de la Interne a declarat faptul că "doreşte să vadă cum a fost posibil ca o persoană care nu era cunoscută ca având un comportament ireproşabil să beneficieze de anumite facilităţi, inclusiv pe linie sportivă". Mai mult, ministrul Nica a precizat că toate persoanele care au o implicare, în sensul încălcării ordinelor interne de funcţionare a MAI, în acest caz, ca urmare a raportului pe care îl va primi de la Corpul de Control, vor fi demise.

×
Subiecte în articol: observator