x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazuri - O seara plina cu povesti de iubire

Cazuri - O seara plina cu povesti de iubire

04 Oct 2005   •   00:00

De cinci ani, o data pe saptamana, iubirea vine la Antena 1. Cinci ani de iubire, de declaratii de dragoste, de sperante implinite si de raspunsuri. Emisiunea "Din Dragoste" a implinit cinci ani. Si in toti acesti ani, Mircea Radu si echipa emisiunii v-au adus povesti care nu pot fi uitate usor, pentru ca ne putem regasi in multe dintre acestea.

Caravana a trecut prin toata tara, si totusi mai sunt inca sute de povesti care trebuie spuse, sute de declaratii care trebuie rostite, sute de adevaruri care trebuie auzite. Romanii au incredere in emisiunea prezentata de Mircea Radu si apeleaza la ajutorul lui. Caravana a pornit din nou la drum si in fiecare marti seara povesti adevarate de iubire vor putea fi urmarite la Antena 1, la emisiunea "Din Dragoste".

In aceasta seara veti putea urmari o poveste de iubire din urma cu cativa ani. O poveste a unor oameni care au apelat la emisiunea "Din Dragoste" pentru a-si rezolva problemele. Tot deseara veti mai vedea povestea lui Vasile, un barbat care crede ca nu are noroc in dragoste. Dupa o casnicie esuata a cunoscut-o pe Cristina, o fata din satul lui. El avea un copil, ea, patru, dar Vasile a sperat ca va face casa cu ea. Cristina a ramas insarcinata cu cel de-al cincilea copil, al lui Vasile, si, dupa ce a nascut, s-a schimbat... Vasile zice ca, in loc sa aiba grija de copil, de casa si de acareturi, Cristina statea la cafele si tigari cu vecinele din sat. A atentionat-o ca nu e bine ce face, iar ea, in loc sa se dea pe brazda, a plecat. Si l-a lasat pe Vasile cu un copil de numai 7 luni. Ranit, Vasile a apelat la emisiunea "Din Dragoste".

×
Subiecte în articol: mass-media