x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce spune Robert Turcescu despre sesizarea depusă la Parchet de Ilie Năstase şi Mădălin Voicu (VIDEO)

Ce spune Robert Turcescu despre sesizarea depusă la Parchet de Ilie Năstase şi Mădălin Voicu (VIDEO)

26 Sep 2014   •   16:07
Ce spune Robert Turcescu despre sesizarea depusă la Parchet de Ilie Năstase şi Mădălin Voicu (VIDEO)

Robert Turcescu a declarat că Ilie Năstase și Mădălin Voicu "au considerat că așa trebuie să procedeze". Jurnalistul a mai spus că, dacă dacă va fi chemat să vorbească "sub jurământ", va face "acest lucru în fața unui judecător".

„Au ajuns la această concluzie judecând dânșii această speță și dacă au considerat că așa trebuie să procedeze, probabil că este gândul lor și că așa trebuie să procedeze. Dacă ei judecă în felul acesta, repet, eu mă supun în momentul de față unei judecăți a oricărei instanțe sau autorități din România care vrea să mă întrebe ceva. N-am nimic de ascuns. Opinia publică are dreptul să judece în ce fel dorește această situație și mi se pare absolut firesc și legitim ca fiecare om să aibă o judecată a lui în ceea ce privește această speță. În ce privește autoritățile, dacă voi fi chemat să vorbesc sub jurământ despre lucrurile pe care le-am spus, voi face acest lucru în fața unui judecător”, a declarat Robert Turcescu la B1 TV.



Senatorul Ilie Năstase şi deputatul Mădălin Voicu au depus vineri la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o sesizare împotriva jurnalistului Robert Turcescu, după ce acesta a anunţat că a fost ofiţer acoperit.

"Ilie Năstase şi cu mine am considerat că este util din partea instituţiei şi a procurorului general, Tiberiu Niţu, dacă s-a luat vreo măsură sau a intrat în discuţie autodenunţul lui Robert Turcescu. Ne interesează mai mult situaţia care ar fi putut sau ar putea deveni periculoasă sau critică, pentru că e vorba în primul rând de siguranţa naţională (...) Una din problemele importante este că acest mod de a intoxica sau de a distrage atenţia de la lucrurile importante vine tocmai de la preşedintele Traian Băsescu. Dumnealui nu are voie nici măcar să insinueze că ar şti sau ar da publicităţii un nume, indiferent că este vorba de Robert Turcescu sau un candidat la Preşedinţie", a declarat Mădălin Voicu, la ieşire din sediul Parchetului General.

La rândul său, Ilie Năstase a spus că el este un "general adevărat" şi consideră că Robert Turcescu nu este un militar, deoarece acesta nu a făcut serviciul militar.

Ilie Năstase a adăugat că Robert Turcescu ar putea fi un impostor şi că e supărat în continuare pe jurnalist, deoarece "nu e normal să te iei de Nadia Comăneci".

El le-a arătat ziariştilor livretul său militar şi a susţinut că este cu totul diferit de cel prezentat de Robert Turcescu.

"Nu e o glumă, nu e un moment de a ne băga în seamă, să fim văzuţi pe televizoare, ci este o cauză pentru care noi milităm, ca buni români mai ales, nu ca demnitari (...) Robert Turcescu este un gen de măscărici, care îşi doreşte foarte tare să fie sprijinul unor oameni care au probleme psihiatrice. Nu vi se pare ciudat că în emisiunea lui Turcescu Traian Băsescu a declarat că el vrea să aibă în CV-ul celor care candidează şi menţiunea că a fost sau nu a fost agent acoperit?", a intervenit Mădălin Voicu.

×