x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce trebuie să faci ca să îţi vinzi repede şi la un preţ bun maşina second hand

Ce trebuie să faci ca să îţi vinzi repede şi la un preţ bun maşina second hand

09 Mai 2014   •   08:28
Ce trebuie să faci ca să îţi vinzi repede şi la un preţ bun maşina second hand

Vânzarea unei maşini rulate este o decizie importantă. De aceea, trebuie să aveţi în vedere o serie de factori care pot contribui la scoaterea preţului pe care îl doriţi. Iată cum trebuie să pregătiţi maşina şi cum să găsiţi un echilibru între minim şi maxim în ceea ce priveşte preţul, astfel încât să fiţi mulţumiţi.

Ce maşină poţi să îţi cumperi cu 2000-3000 de euro. AUDI, BMW, Mercedes sau maşina naţională?

Ca şi vânzător, trebuie să ştiţi care este metoda de tranzacţionare preferată. De exemplu, dacă vreţi să vindeţi maşina foarte repede, o soluţie ar fi să apelaţi la „trade-in", adică la un dealer specializat în cumpărarea de maşini rulate. Însă acest mod reprezintă un dezavantaj, pentru că preţul de vânzare către dealer va fi mult mai mic decât cel din piaţă, în general cu o mie de euro sau chiar mai mult.

MAŞINI SECOND-HAND: A apărut aplicaţia online care îţi arată dacă vânzătorul unei maşini este bişniţar

Totuşi, majoritatea celor care îşi vând maşinile aleg să pună anunţuri pe site-urile de specialitate şi stabilesc întâlniri cu posibili cumpărători, persoane fizice. Şi în acest caz, în care vânzătorul
postează un anunţ pe site, există şanse mari să vândă foarte repede maşina dacă preţul solicitat este sub media pieţei pentru modelul respectiv şi dacă maşina este bine întreţinută.

Află cum trebuie pregătită maşina înainte de a o scoate la vânzare pe RomâniaTV.net.

×