x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cea mai frumoasă româncă! Vezi cine ne va reprezenta la Miss World 2013. Vouă cum vi se pare?

Cea mai frumoasă româncă! Vezi cine ne va reprezenta la Miss World 2013. Vouă cum vi se pare?

02 Aug 2013   •   09:47
Cea mai frumoasă româncă! Vezi cine ne va reprezenta la Miss World 2013. Vouă cum vi se pare?

Andreea Chiru a fost desemnată câştigătoarea competiţiei Miss World 2013 România. Tânăra în vârstă de 20 de ani, din Brăila, cu dimensiunile 90-65-96, va reprezenta România în cadrul celei mai importante competiţii internaţionale de frumuseţe - Miss World 2013 - care se va desfăşura în Indonezia în perioada 2-30 septembrie 2013.

"Sunt foarte emoţionată. Mă simt ca o prinţesă. Nu mi-a venit să cred că am luat acest titlu. Sper să reprezint cu succes ţara şi să dau dovadă că sunt cea mai bună. Toate fetele au fost frumoase, mă bucur pentru cele care au câştigat împreună cu mine, iar celelalte să nu fie supărate că nu au luat nimic, pentru că toate sunt superbe", a declarat tânăra imediat după ce a primit titlul de Miss World 2013 România. Ea a spus că îşi doreşte să reprezinte cât mai bine România în concursul care va avea loc în Indonezia şi că speră să reuşească o clasare pe un loc cât mai sus.

Andreea Chiru a declarat că nu este la primul concurs de frumuseţe, ea participând în urmă cu trei ani la acelaşi concurs, iar în urmă cu un an, în octombrie 2012, a fost declarată câştigătoare la concursul Miss Bride.

Distincţia pentru popularitate Premiul "Miss Internet World 2013 Romania" i-a fost înmânat tinerei în vârstă de 20 de ani Ioana Branişte care a acumulat cele mai multe like-uri pe pagina oficială de facebook a Miss World România.

Premiul special Premier Palace a fost câştigat de tânăra în vârstă de 17 ani Cosmina Şerb, cea care a intrat, de altfel, prima în concurs, în timp ce premiul acordat de gazdele competiţiei, Premiul Ambasad'Or, i-a revenit unei tinere din Constanţa în vârstă de 22 de ani, Ioana Mihalache.

Premiul al doilea a fost câştigat de Mădălina Buftea, în vârstă de 19 ani, din Alba Iulia, iar premiul I - First Runner Up - i-ar revenit tinerei Monica Rusu, în vârstă de 25 de ani, din Cluj-Napoca.

Din juriul competiţiei au făcut parte persoane publice, reprezentanţi ai sponsorilor şi ai organizatorilor, printre aceştia numărându-se Nicuşor Stan, preşedinte Ambasad'Or, şi Nicoleta Luciu, Miss World România 1999.

Designerul Maria Simion a prezentat evenimentul.

Concursul Miss World este clasat între cele patru competiţii internaţionale de frumuseţe majore din punct de vedere al prestigiului, importanţei şi amplorii evenimentului, "The Big Four Major Pageants" - Miss Earth, Miss International, Miss Universe si Miss World, fiind considerate cele mai importante competiţii de frumuseţe la nivel mondial.

Sub deviza "Beauty with a Purpose" (Frumuseţe cu un scop), câştigătoarele Miss World militează pentru drepturile copiilor şi derulează campanii pentru ajutorarea copiilor cu probleme din întreaga lume.

Creată în Marea Britanie, competiţia Miss World a fost organizată pentru prima dată în anul 1951, fiind prima competiţie internaţională de frumuseţe majoră organizată la nivel mondial şi cea mai longevivă competiţie internaţională de frumuseţe în acest moment.

Prima câştigătoare a unei competiţii internaţionale de frumuseţe majore din istorie, respectiv titlul Miss World 1951, a fost suedeza Kiki Haakonson.

Câştigătoarea Miss World 2012 este Yu-Wenxia din China.

×