x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cetăţean turc, prins la Vama Giurgiu cu 10 kg heroină

Cetăţean turc, prins la Vama Giurgiu cu 10 kg heroină

de Agerpres    |    10 Iun 2014   •   14:35
Cetăţean turc, prins la Vama Giurgiu cu 10 kg heroină

Procurorii DIICOT şi poliţiştii de frontieră l-au prins marţi dimineaţă pe Demircan Muharrem, cetăţean turc în vârstă de 35 de ani, în timp ce introducea pe la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu aproximativ 10 kg de heroină.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, Demircan Muharrem călătorea ca pasager într-un TIR ce tranzita România spre Anglia, venind din Turcia, având ca marfă declarată conform documentelor diverse produse (piese auto, parbrize, textile).

Cetăţeanul turc avea înfăşurate cu bandă adezivă în jurul corpului 10 pachete de formă dreptunghiulară ce conţineau o substanţă vegetală de culoare maronie, cu o greutate de aproximativ 0,5 kg fiecare.

Alte 10 pachete, fiecare cu o greutate de aproximativ 0,5 kg, au fost descoperite sub patul din cabina şoferului, într-o geantă de culoare neagră.

Procurorii DIICOT - BT Giurgiu au început urmărirea penală pe numele cetăţeanului turc pentru infracţiunea de introducere în ţară de droguri de mare risc.

Demircan Muharrem, precum şi şoferul TIR-ului, au fost duşi la sediul DIICOT - BT Giurgiu pentru a fi audiaţi în vederea dispunerii măsurilor legale. 

×
Subiecte în articol: heroina vama