x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cezar Preda, politicianism cinic: "Cred că marea problemă a lui Ponta sau a lui Stroe este că există supravieţuitori"

Cezar Preda, politicianism cinic: "Cred că marea problemă a lui Ponta sau a lui Stroe este că există supravieţuitori"

22 Ian 2014   •   22:11
Cezar Preda, politicianism cinic: "Cred că marea problemă a lui Ponta sau a lui Stroe este că există supravieţuitori"

Cu o falsa pudoare, în care se eschivează de cinism, doar în mod declarativ, vicepreşedintele PDL Cezar Preda foloseşte tragedia aviatică petrecută în Apuseni, pentru a exprima un punct de vedere politicianist.

„Nu vreau să fiu cinic, dar mă gândesc că marea problemă a celor care au ieşit azi, domnul Ponta, domnul Stroe, este că sunt supravieţuitori. Știţi cât încurcă chestia asta? Mă uitam la medicul ăla, ce clar era tânărul ăla. Vă daţi seama că acel om îi încurcă în rapoartele astea. Raportul era şi mai simplu dacă erau toţi, Doamne-fereşte, decedaţi", a declarat Preda.

Prin declaraţia sa, Cezar Preda comite un act de impoliteţe crasă la adresa familiilor îndoliate ale victimelor, jignind în acelaşi timp inteligenţa privitorilor, uitând că sistemul de intervenţie rapidă a funcţionat deplorabil şi prin prin contribuţia sa, o persoană de decizie în ierarhia unui partid care a condus România timp două legislaturi.

×